Meny
Resor / Samla bonuspoäng

Därför ska du koppla dina kort till SAS Eurobonus

För en tid sedan lanserade SAS möjligheten att koppla dina betalkort, oavsett om det är kreditkort eller vanligt bankkort, till ditt SAS Eurobonus-konto. Det innebär enkelt förklarat att om du handlar på något ställe som är knutet till SAS och ger Eurobonuspoäng så kommer de automatiskt in på ditt poängkonto. Ungefär på samma sätt som att du på Hemköp kan koppla ditt bankkort till deras poängprogram och samla poäng utan att dra ditt medlemskort. Men varför ska man göra det tänker du? Det kan jag berätta för dig. Därför ska du koppla dina kort till SAS Eurobonus.

Efter flertalet inlägg här på bloggen om hur du samlar SAS Eurobonuspoäng på nätet. Om hur jag förvandlar alla mina vardagsinköp till Eurobonuspoäng. Men också om resorna jag gjort för poängen jag samlat. Ja då skulle man kunna tro att jag vid detta laget har fullständig koll på allt som har med poängintjäning att göra.

Mitt första och tydligen andra köp med SAS Eurobonus Everyday

Det trodde jag också. Det är inte så att jag kan rabbla alla SAS Eurobonus partners i sömnen men jag har koll på flera av dem. Det känns dock som en klar fördel att ha korten kopplade. Därmed vet jag att jag inte missar en enda poäng. Även om jag inte själv har koll att affären eller stället jag besöker är knuten till SAS Eurobonus.

För några veckor sedan gjorde vi en synundersökning på Synoptik. På dörren till affären satt ett litet klistermärke som berättade att Synoptik är partner till SAS. Där kan man alltså tjäna bonuspoäng. Jag inväntar fortfarande dem till kontot.

I fredags morse hade jag dock fått ett annat mail. Där stod det att 2008 poäng var på väg till mitt konto efter ett inköp jag gjord. Det stod dock inget om var jag gjort inköpet och jag blev såklart nyfiken.

Husby säteri – SAS Eurobonuspartner

Idag när jag gick in i min SAS-app fick jag en fin överraskning. De 2008 poängen fanns på mitt konto. Och det visade sig att det var vid vår övernattning på Husby säteri jag hade tjänat in dem. Husby säteri är partner till SAS och där tjänar man 50 poäng per 100 kronor.

Detta hade jag inte en aning om. Och det blev en mycket trevlig överraskning med 2008 fräscha poäng in på Eurobonus-kontot. Poäng jag inte hade fått om jag inte hade kopplat mina kort. Därför ska du koppla dina kort till SAS Eurobonus. För jag vill inte att du heller ska missa fina poäng på vägen mot en resa.

Läs mer om SAS Eurobonus Everyday och koppla dina kort här.

Funderar du på att börja samla SAS Eurobonuspoäng men tycker att det är en djungel att komma igång. Spana in min guide hur du börjar, vad du ska tänka på och vilka kort vi har valt och varför – här.


Följ gärna Lite mera rosa på Facebook eller Bloglovin för löpande uppdateringar! Eller följ mig på Instagram för mer bilder och tankar. Tack för att du läser mina tankar.


Mer att läsa om Eurobonuspoäng på Lite mera rosa

No Comments

    Leave a Reply