Syns i mina kanaler

Vad kan jag erbjuda dig?

Gillar du mina kanaler och vill göra ett samarbete med mig?
Då vill jag först berätta för dig vad du kan förvänta dig och hur jag jobbar med samarbeten.

  • Jag skapar allt innehåll från hjärtat, innehåll jag tror på som ger mina läsare det lilla extra och lite mer glädje, det vill säga lite mera rosa. Jag skapar alltid innehåll utifrån den känsla jag vill förmedla. Känslan ska sedan öppna besökarens önskemål om att vilja besöka din destination eller köpa din produkt.
    Ett inlägg i samarbete med dig som kund skall inte skilja sig nämnvärt från mina andra inlägg. Självklart ska det vara märkt som ett samarbete för att följa de regler vi har att förhålla oss till, men för läsaren är det viktigt att det liksom mina andra inlägg kommer ur att det är något jag står för och vill förmedla.
  • Jag är noga med att planera publicering av inlägg för samarbeten till tidpunkter då min publik och mina följare är aktiva och vill du samarbeta med mig kan du vara säker på att vårt gemensamma budskap får en genomtänkt publicering i mina kanaler utan att annan information tar över.
  • Är vi överens om detta då tror jag att vi kan göra något bra tillsammans som ger win-win-win. Win för dig som kund, för mig som influencer men framför allt för mina läsare.

Bloggsamarbete/ influencer marketing

Har du en produkt, en tjänst, en destination eller ett budskap du vill marknadsföra. Tror du att jag och min målgrupp, min blogg och mina sociala medier är det forum som skulle marknadsföra ditt budskap bäst? Vill du samarbeta med mig? Hör av dig.

Tidigare samarbeten

Nedan hittar du länkar till exempel på tidigare samarbeten.

Trip me up – överraskningsresor – rese- och inläggssamarbete
Social Media Academy – inläggssamarbete
Flightright.se – inläggssamarbete
Flyg.nu – inläggssamarbete
Visit Östergötland – Instagram-takeover sommar 2021
Corren Sommar 2022 – Resebloggarens 10 bästa tips i Linköping
Näsby slott, Staycation Stockholm
Bistro Bubbel, Åby


Content management för dina kanaler

Jag har arbetat med sociala medier som ett av mina främsta arbetsredskap sedan 2007 och vet kraften i att finnas där och att genom sociala kanaler skapa innehåll som leder dina följare och de som ännu inte är det till dig och din verksamhet. Undersökningar visar att Instagram är en av de främsta kanalerna där potentiella besökare hittar inspiration till nya besöksmål. Det är där du ska finnas.

Känns sociala medier övermäktigt? Vill du fokusera på din kärnverksamhet. Eller vill du ha ett bollplank för att komma igång eller kontinuerligt. Någon som stöttar dig i att skapa content. I mitt företag Tonéri media hjälper jag företag främst inom besöksnäringen att nå ut med sitt budskap i sociala kanaler oavsett i vilken form du önskar. Läs mer om vad jag kan erbjuda dig här på Tonéri medias egen sida.


Statistik & fakta – litemerarosa.se

  • 17 000 unika besök per månad (89 000 sidvisningar), enligt Google Analytics (snitt 2022)
  • Den typiska läsaren är 35-55 år och kvinna, som inte drömmer utan förverkligar sina drömmar.
  • Majoriteten bor i Sverige
  • Följare: Instagram 4900 +, Facebook 800 +, Nyhetsbrev 1700 +

Mediakit & Prislista


Vill du komma i kontakt med mig? Klicka på någon av länkarna ovan, maila mig på litemerarosa[at]gmail.com eller använd dig av detta kontaktformulär. Jag ser fram emot att höra ifrån dig.