Om & Kontakt

cropped-cropped-2018-06-06-19-41-231

Lite mera rosa är en rese- och livsstilsblogg som drivs av mig, Cornelia Tonéri.
Din feelgoodbok i bloggform.

Jag är journalist, skribent och inspiratör som vill inspirera just Dig att leva livet lite mera rosa. Att leva livet lite mera rosa betyder för mig att göra det som ger lite mera glädje i vardagen.
Litet som stort. Nära som långt borta.

Efter att 1999 gått Vings reseledarutbildning på Mallorca med tanken att jobba i resebranchen valde jag att stanna hemma i Sverige, göra karriär, flytta till nya städer, stadga mig och bilda familj. Livet gick sin gilla gång som det heter.

Efter en period av mycket stress och dålig arbetsmiljö fick jag i slutet av 2016 ett uppvaknande som skapade mitt motto ”lite mera rosa”. Året därpå, 2017, blev sedan året då upplevelserna och resorna fick en aktivt prioriterad plats i mitt liv. Tillsammans med min sambo upplever jag nu världen utifrån devisen – lite mera rosa.

Det är inte i denna bloggen du får följa med på bungyjump, ätandes larver i Amazonas djungel. Snarare hittar du mig på en filt framför Eiffeltornet, i en takbar blickandes ut över New Yorks skyline eller på en strand i Thailand, sådant som är lite mera rosa för mig.

Men du får också ta del av de där dagarna som var och fortfarande är lite mindre rosa. För det är de dagarna det är så viktigt att våga berätta om.

Jag hoppas kunna inspirera dig att ta vara på det som är rosa för dig, det som är glädje för dig och göra lite mer av just det.

Vill du komma i kontakt med mig? Har du en fråga eller har du ett spännande förslag på samarbete. Kontakta mig gärna här.

Lämna ett svar