Meny

Sociala medier ska vara roligt och ge resultat

Sociala medier ska inte vara ett nödvändigt ont. Det ska inte kännas omöjligt, svårt eller stressande.
Känns det inte så för dig?
Låt mig hjälpa dig med det jag är bra på så kan du fokusera på det du är bra på.

Vilken av mina tjänster passar ditt företag bäst?


1:1 Coaching

Passar dig som har frågor, som vill bolla idéer eller bara vill få någon som svarar på dina funderingar om ditt varumärke och dina sociala kanaler. Sessionerna är 60 minuter långa och grundas i ditt behov och dina önskemål. Efter avslutad session finns jag tillgänglig för vidare support via mail i två veckor.

Din investering: 1400 kr exkl. moms
Plats: digitalt via Teams alt. vid ett fysiskt möte om vi finns nära varandra, då kan ev. reskostnad tillkomma.

Bokar gör du bäst genom att kontakta mig här nedan. Fungerar inte formuläret eller om du hellre vill maila gör du det på [email protected] – vi hittar en tid som passar och du får via ett digitalt formulär berätta mer för mig vad du önskar av sessionen.


Social Media Management

Är inte så stort och krångligt som det låter faktiskt. Detta alternativ är bäst för dig som är redo att lägga över arbetet med dina sociala kanaler helt på någon annan. Du får spendera tid på det du älskar och brinner för i ditt företag och jag gör detsamma i mitt när jag ser till att ditt varumärke stärks och engagemanget ökar samtidigt som ditt konto växer.

Din investering: från 8000 kr exkl. moms beroende på vilket paket du väljer


Föreläsningar & inspirationutbildningar

Behöver du och ditt företag eller kanske din företagarförening eller ditt nätverk en föreläsning eller en inspirationsutbildning för att ta nästa steg i Era sociala medier?

Mina signaturföreläsningar är uppskattade av både företagarföreningar och nätverk.

Grundutbildningen i sociala medier ger er en grundläggande förståelse för vilka målgrupper som finns i vilka sociala medier och var ni därmed ska finnas. Den ger dig tips på hur kan du på ett enkelt och glädjefyllt sätt bli mer synlig i de vanligaste sociala medie-kanalerna.
Utbildningen avslutas med handfasta tips där varje deltagare själv får testa på att labba.
Innan utbildningen gör jag en enkel genomlysning av era befintliga kanaler och kommer med konkreta tips på hur ni kan vässa dem. Utbildningen är 2,5 h lång. Max 10 företag per utbildning.
Er investering: 14 000 kr exkl. moms (restid tillkommer)


Inspirationsföreläsningen om sociala medier och influencer marketing ger en tydlig bild av varför man som företag ska finnas på sociala medier, måste man finnas där och i så fall vilka sociala medier ska just ditt företag synas i? Hur kan influencer marketing hjälpa dig som företagare att nå ut ännu mer i sociala medier och på nätet i stort?
Föreläsningen är ca 45 minuter lång och går att beställa både av enskilda företag
men också föreningar och eller grupper av företag. Max 10 företag per föreläsning
Er investering: 7 500 kr exkl. moms (restid tillkommer)

Tack för en supermorgon ??
Inspiration, energi och nyfiken på mer.
Om du gör en grupp med uppföljare så hör av dig, jag är intresserad.

tidigare deltagare på Inspirationsföreläsningen

Vem är då jag och varför ska du anlita mig?

Cornelia Tonéri heter jag, 45 från Linköping med rötterna i Småland, Skåne och Blekinge. Utbildad journalist som brinner för att resa och digital affärsutveckling för besöksnäringen och småföretag även i andra branscher.

Sedan 2018 driver jag den uppskattade resebloggen www.litemerarosa.se och tillhörande sociala kanaler. Och därigenom har jag fått en unik inblick i vad som behövs för besöksnäringsföretag för att nå ut i sociala medier.

Jag brinner för platsmarknadsföring och arbetar även som content creator för Visit Östergötland.

Mitt mål är att du som småföretagare ska känna att det är kul och lustfyllt att jobba med sociala medier som ett av de numera allra viktigaste och dessutom mest kostnadseffektiva marknadsföringssätten.

Är du nyfiken på vad jag skulle kunna hjälpa dig med? Tveka inte utan hör av dig med ett mail till [email protected] eller slå en signal på 0738-386744 så pratar vi vidare om. Jag ser fram emot att höra från dig.

Cornelia Tonéri Lite mera rosa