Jobba med mig som influencer

Jobba med mig

Content creator & skribent | Föreläsare | Virtuell Assistent


Lite mera rosa är en rese- och livsstilsblogg skriven av mig Cornelia Tonéri. Bloggen är en del av mitt företag Tonéri media & consulting där du kan jobba med mig som content creator och skribent, föreläsare eller virtuell assistent.

Jag är utbildad journalist och har arbetat som reporter och nyhetsuppläsare vid 24Corren, Östgöta Correspondentens TV-medie. Idag är min huvudsakliga syssla kommunikation inom IT och telekom men jag brinner för att via mitt företag skapa en flexibel tillvaro för både mig och mina uppdragsgivare.

Det skrivna ordet och att förmedla berättelser som peppar och berör är en passion för mig. En passion som jag också har förmånen att få arbeta med genom mina kanaler. Genom dem vill jag också lyfta fram den psykiska ohälsan och framför allt vägen tillbaka från den, i mitt fall tillbaka från perioder av hälsoångest.

Men jag har också många års erfarenhet av administrativt arbete inom både ekonomi, projektledning och IT och detta använder jag nu mig av för att underlätta för andra som inte har samma förkärlek för dessa uppgifter som jag. Detta gör jag genom att erbjuda min kompetens som Virtuell assistent.

Lite mera rosa står för mig för att prioritera glädjen i livet och vardagen.
Upplevelser. Stora som små. Nära som långt borta.
Vägen tillbaka från det lite mindre rosa.
Att möjliggöra att alla får göra det vi är bra på och som vi brinner för.
Och att berätta om det för att inspirera. Alltid från hjärtat – med glädje!

» Contact me! «

Vad kan jag erbjuda dig?

Gillar du min blogg och mina kanaler och vill göra ett samarbete med mig? Då vill jag först berätta för dig vad du kan förvänta dig och hur jag jobbar med samarbeten.

  • Jag skapar allt innehåll från hjärtat, innehåll jag tror på som ger mina läsare det lilla extra och lite mer glädje, det vill säga lite mera rosa.
    Ett inlägg i samarbete med dig som kund skall inte skilja sig nämnvärt från mina andra inlägg. Självklart ska det vara märkt som ett samarbete för att följa de regler vi har att förhålla oss till, men för läsaren är det viktigt att det liksom mina andra inlägg kommer ur att det är något jag står för och vill förmedla.
  • Jag är noga med att planera publicering av inlägg för samarbeten till tidpunkter då min publik och mina följare är aktiva och vill du samarbeta med mig kan du vara säker på att vårt gemensamma budskap får en genomtänkt publicering i mina kanaler utan att annan information tar över.
  • Är vi överens om detta då tror jag att vi kan göra något bra tillsammans som ger win-win-win. Win för dig som kund, för mig som influencer men framför allt för mina läsare.

Bloggsamarbete/ influencer marketing

Har du en produkt, en tjänst, en destination eller ett budskap du vill marknadsföra. Tror du att jag och min målgrupp, min blogg och mina sociala medier är det forum som skulle marknadsföra ditt budskap bäst? Hör av dig.

» Contact me! «

Frilansjournalist/Skribent

Är du redaktör och behöver någon som skriver artikeln för idén du hittat? Eller har du en historia du vill nå ut med i media? Kontakta mig.

Jag skriver artiklar för livsstils- och resemagasin både i fysisk form och på nätet. Jag skriver allt ifrån djupare personporträtt till resereportage. Den röda tråden i allt handlar om att förmedla en känsla. Något som peppar eller berör.

» Contact me! «

Föreläsare

Behöver du en inspirerande föreläsare till ditt nästa event? Någon som kan berätta om förmågan att ta sig från botten till toppen på gemene mans nivå? Någon som kan peppa åhörarna till storverken de sitter och ruvar på? Då har du hittat rätt!

Jag vill inte bara inspirera den lite mer anonyma läsaren eller följaren av blogg, sociala medier eller en artikel. Jag inspirerar gärna på plats för en större publik.

Jag föreläser i ämnen som hälsoångest och vägen tillbaka och hur man kan göra för att prioritera och hitta glädjen i vardagen.

» Contact me! «

Virtuell Assistent

Ligger kvittona i en ohanterad hög och vill ha din uppmärksamhet? Svämmar mailkorgen över av obesvarade mail?

Du vet allt det där som du tycker är tråkigt med att driva företag. Det tycker jag är kul. Planera, boka in i kalendern, hantera mail och kvitton. Allt det där administrativa som för många dödar kreativiteten, det är det bästa jag vet. Jag har helt enkelt en obotlig förkärlek för ordning och redan, kalendrar, pärmar och struktur.

Så vad säger du? Ska jag hjälpa dig med det? Kontakta mig så ser vi över dina behov och lägger upp en plan för ett samarbete.


Vill du komma i kontakt med mig? Klicka på någon av länkarna ovan, maila mig på litemerarosa[at]gmail.com eller använd dig av kontaktformuläret nedan. Jag ser fram emot att höra ifrån dig.