Meny

Jobba med mig

Välkommen!


Är du intresserad av ett samarbete med Lite mera rosa? Då har du kommit rätt.
Är du intresserad av att anlita mig för hjälp med sociala medier och/eller utbildning och inspirationsföreläsning på ämnet? Klicka dig direkt vidare hit.
Söker du efter en frilansskribent/resejournalist? Scrolla vidare så ser du tidigare uppdrag och hur vi kommer i kontakt.
Låt mig berätta lite mer om mig, om mina kanaler och vad du kan förvänta dig av ett samarbete med mig.

Cornelia Tonéri Lite mera rosa

Lite mera rosa är en rese- och upplevelseblogg som drivs av mig Cornelia Tonéri. Bloggen är en del av mitt företag Tonéri media & kommunikation där du kan jobba med mig som content creator, skribent eller föreläsare.

Jag är utbildad journalist och har arbetat som reporter och nyhetsuppläsare vid 24Corren, Östgöta Correspondentens TV-medie. Det skrivna ordet och att förmedla berättelser som peppar och berör är en passion för mig. En passion som jag också har förmånen att få arbeta med genom mina kanaler.


Lite mera rosa står för mig för att prioritera glädjen i livet och vardagen.
Upplevelser och resor. Stora som små. Nära som långt borta.
Att möjliggöra att alla får göra det vi är bra på och som vi brinner för.
Och att berätta om det för att inspirera. Alltid från hjärtat – med glädje!

» Kontakta mig här «

Klicka dig vidare hit och läs mer om hur vi kan samarbeta och tidigare samarbeten jag gjort.