Meny
Resor / Samla bonuspoäng

Samla Eurobonuspoäng när du handlar på nätet

Har du någon gång handlat på nätet? Har du kanske klickat hem något från H&M, Lyko, Nelly, Sportamore, CDON, Adlibris eller Ellos? I så fall hade du kunnat tjäna Eurobonuspoäng på kuppen. Alla ovanstående butiker och många många fler är nämligen del av ett partnerprogram med SAS. Och du kan samla Eurobonuspoäng när du handlar på nätet.

Att samla Eurobonuspoäng – en guide för nybörjare Del 2

I del ett i min guide hur man samlar Eurobonuspoäng gick jag igenom hur du genom att använda dig av vissa kreditkort kan samla poäng. Det funkar på det sättet att allt du handlar på kortet, oavsett butik, genererar poäng och mer om det kan du läsa här.

Men om du inte vill ha kreditkort eller om du vill samla mer poäng än de poäng du kan samla med kreditkorten hur gör du enklast då? Jo det allra enklaste sättet du kan åstadkomma det på är genom att handla på nätet. Handla samma saker som du ändå skulle beställt men gör det via SAS onlineshoppingsida får du poäng på köp du ändå skulle gjort.

Köp inte mer än du ändå hade gjort

Men även här talar jag mig varm för att inte köpa mer än du ändå skulle ha gjort. Som jag redan berättat i inlägget kring kreditkorten är det vardagsköpen som jag annars skulle ha använt det vanliga kontokortet till som jag använder kreditkorten till. Och nu är det de vanliga köpen jag ändå skulle gjort som jag gör via SAS Onlineshopping-sida. Via den sidan går du sedan vidare till den butik du önskar exempelvis H&M.

Idag till exempel hade jag gjort en inventering av badrumsskåpet och konstaterat att det var vissa saker som behövde kompletteras. Det är något jag brukar göra via nätet då det inte riktigt är min grej att göra det på stan. Genom att klicka mig in på www.onlineshopping.flysas.com/se, logga in på mitt SAS Eurobonuskonto och sedan välja Lyko fick jag 70 poäng per 100 kronor jag handlade för.

Jag handlade inte mer än vad jag skulle gjort annars. Jag handlade bara på samma sida som jag ändå tänkt, men genom att klicka mig vidare från en annan sida och genom det fick jag lite extra poäng. Utöver det skulle jag också klicka hem lite foton för några nya ramar jag köpt till köket. Självklart valde jag då en framkallningsfirma som har samarbete med SAS och fick ytterligare några poäng.

Läs också: Såhär förvandlar jag alla mina vardagsinköp till SAS Eurobonuspoäng

SAS Eurobonus

Bokadirekt och Glossybox

Men det är inte bara på rena webshoppar du kan tjäna poäng. Exempelvis har bokadirekt.se ett samarbete med SAS och genom att du handlar presentkort via onlineshopping-sidan så samlar du fler poäng. När jag gick hos en osteopat regelbundet för en tid sedan valde jag därför att köpa presentkort via nätet. Sedan betalade jag mina behandlingar med och samlade därmed poäng. Viktigt här är att kolla så att det företaget du bokar på tar emot betalning med presentkort. För det är inte riktigt alla som gör det.

Likväl som Bokadirekt finns med så finns även företag som Glossybox och Nextory med och du kan samla poäng på prenumerationer från dem. Ja till och med match.com finns med. Just det partnerprogrammer kan jag dock själv inte berätta något mer om.

Har du redan ett Eurobonuskort? Klicka dig vidare hit för att se alla butiker du kan handla i och få poäng.

Har du inget Eurobonuskort ännu, så kan du ändå se vilka butiker som ingår och om det är något för dig. Handlar du på nätet då och då kan det definitivt löna sig att samla dessa poäng. Och även om du inte har planen att flyga för dem kan du omvandla dem till annat – både prylar, hotellnätter och mycket annat. Men mer om det i ett annat inlägg.

Läs mer: Koppla ditt betalkort till Eurobonus och tjäna extrapoäng

Kampanjer när du handlar på nätet

onlineshopping.flysas.com/se/ hittar du alla de butiker som ingår och även hur mycket poäng de olika butikerna ger. Där kan du också jämföra olika butiker och hur mycket poäng de ger. Kan du exempelvis hitta samma produkter på två olika butiker och den ena ger mer poäng per 100 kr än den andra blir ju kanske valet ganska enkelt.

Titt som tätt dyker det upp kampanjer och då finns kategorin Aktuella kampanjer att titta in på. Det kan vara så fördelaktigt som upp till dubbelt så mycket poäng under vissa perioder. I skrivande stund till exempel är det dubbla poäng om du handlar på odla.nu vilket ju kan passa ganska bra denna tiden på året.

En annan kategori som kan vara intressant är Nya butiker. Här hittar du nya samarbeten som tillkommer relativt ofta. Det kan handla om regelrätta webshoppar eller nya tjänster såsom prenumerationer på tidningar, månadsboxar eller annat. Har du funderat på att testa exempelvis Glossybox kan du slå till. Och precis som om du skulle prenumerera utan att gå via SAS så har du alla möjligheter att avsluta prenumerationen om du inte är nöjd. Men har då samlat på dig lite extra poäng.

1+1= extra mycket SAS Eurobonuspoäng

Är du en ekonomisk smålänning som jag? Eller bara lite extra intresserad av att samla poäng. Då har du redan nu räknat ut att du har möjligheten att samla extra mycket poäng.

Jajamensan, visst är det så. Kombinera först mina tips i detta inlägg och handlar i butiker via SAS Onlineshopping. Betala sedan det du handlar med ett av de kreditkort du har där varje köp genererar poäng Ja då samlar du poäng både på själva köpet via rätt sida. OCH via att du handlar på ett kort kopplat till SAS Eurobonus.

Bättre än så kan det inte bli va?

Eller kan det det? Ja visst kan det det. Det finns naturligtvis många fler sätt att samla poäng och även att nyttja dem. Men mer om det i kommande inlägg.


Vill du läsa mer om hur du kan samla Eurobonuspoäng på de vardagsinköp du ändå gör och exempelvis resa i SAS Plus och SAS Business Class till och från Los Angeles för bara 1226 kronor? Klicka dig vidare hit


Läs mer på Lite mera rosa

Och så till sist. Du vet väl om att du kan följa Lite mera rosa på Facebook eller Bloglovin för löpande uppdateringar! Eller följ mig på Instagram för mer inspiration. 
Tack för att du vill dela mina tankar med mig.

4 Comments

 • Ann-Louise
  5 mars, 2019 at 22:55

  Som den ekonomiska smålänning jag också är 🙂 så går jag alltid via SAS när jag shoppar på nätet, men har helt missat att H&M nu finns med där så toppen att du skrev detta så jag fick veta. 🙂 Jag älskar att tjäna Eurobonuspoäng så gör allt jag kan för att de ska bli fler så snabbt som möjligt.

  Reply
  • corneliatoneri
   16 mars, 2019 at 13:48

   Ja visst är det underbart. Och affärerna kommer ju och går en hel del. Ledsamt ibland när bra affärer försvinner. Men mest kul när nya tillkommer 🙂

   Reply
 • Ann
  6 mars, 2019 at 08:45

  Det där är ju jättesmidigt, det måste jag titta närmare på 🙂

  Reply
  • corneliatoneri
   16 mars, 2019 at 13:45

   Ja det där är verkligen bra. Saker man ändå handlar som man får poäng på. Smidigt!

   Reply

Leave a Reply