Meny
Personligt / Vardagsfunderingar

Berättelsen om när jag betalade 2650 kr för ett gymbesök

-Femte mars var senast du använde kortet, men det var ju ändå inte så länge sen sa receptionisten på gymmet och konstaterade sedan att jodå, mitt gymkort hade gått ut.
Det hon inte visste, eller i alla fall inte låtsades om var att besöket just den femte mars också var det ENDA besöket som gjordes med det kortet. Det var ju på sätt och vis gulligt att hon inte sa något om det också.

Det är drygt ett år sedan som Friskis öppnade ett nytt gym i stan här i Linköping. Ett gym som är beläget ungefär två kvarter från mitt jobb och nu, nu skulle jag minsann börja träna. Jag tillfrågades om pröva-på-period på tio dagar men tackade nej. Risken då skulle bli att jag inte tog mig iväg. Lika bra att jag slog till och betalade direkt. Så det gjorde jag. Allträningskortet blev mitt och jag kunde boka både pass och träna på gym.

Och den femte mars 2018 slog jag till.

2650 kronor kostade kortet jag köpte och 2650 kronor kostade mig det enda besökt jag gjorde på gymmet under 2018.

I helgen hände det igen. Den andra mars 2019 besökte jag det alldeles nyöppnade Friskis-gymmet bara några hundra meter hemifrån. Och det var just vid det besöket som receptionisten konstaterade att det inte var så längesen sist. Bara 362 dagar sedan för att vara exakt.

Igår – dagen efter jag betalde ytterligare 2650 kronor – var jag på gymmet. Så hittills har jag ännu en gång betalt 2650 kronor för ett gymbesök. Nu kan det bara bli bättre.


Följ gärna Lite mera rosa på BloglovinFacebook och Instagram för ännu mer vardagsinspiration.

2 Comments

 • FREEDOMtravel
  4 mars, 2019 at 17:52

  Heja heja! En gång till så är det halva priset! 🙂

  Reply
  • corneliatoneri
   5 mars, 2019 at 16:28

   Yeah! Så ska man tänka såklart. Så då är det halva priset imorgon för då ska jag gå en andra gång 🙂

   Reply

Leave a Reply