Meny
Reseberättelser / Reseinspiration / Resor / Svenska resmål

Care/of Bar Malmö – ett bartips utöver det vanliga

Bara några dagar innan vi begav oss på vår roadtrip och landade i Malmö råkade vi trilla över en video på YouTube om en alldeles speciell bar i Malmö. Videon hittar man på David Kringlunds kanal. Mannen som förutom den största kärleken till hantverket bakom bartending innehar den behagligaste rösten och det mest fenomenala sättet att formulera sig. Baren heter Care/of Bar Malmö. Och här står hantverket i fokus. Och då menar jag hantverket i allt från drinkingredienser till hur baren är designad.

Innan du gör ett besök rekommenderar jag verkligen att ni tittar på den där videon vi trillade över. Besöket blir om möjligt ännu mer intressant då.

Så snart du tittat klart är du redo för ditt besök.

Care/of Bar Malmö ligger granne med Clarion Malmö Live och har både platser inomhus och utomhus. Ta dig tid att njuta av lokalen innan du tar dig en titt på drinkmenyn.

Mitt val föll på Who´s a good boy som nämns i videon. Menyn som finns på hemsidan verkar inte vara den aktuella. Drinken var en intressant smakupplevelse med sötma och syra i perfekt harmoni. Inte en drink jag normalt skulle beställa men absolut något jag skulle kunna tänka mig att dricka igen om jag gör ett återbesök.

Baren är populär. Så för att vara säker på att få en plats går det bra att boka. Är du där på date, testa att be om Tinderbordet. Ett tips från coachen.

Care/of Bar Malmö – fakta

  • Mer info hittar du på Care/of Bar Malmö:s egen hemsida här
  • Baren har funnits sedan 2016.
  • I lokalerna finns också en frisör, så du har inte gått fel om du råkar gå in i dörren bredvid.
  • Care/of ligger på Fiskehamnsgatan i Malmö och såhär hittar du hit (länken öppnas i Googlemaps)

1 Comment

Leave a Reply