Meny
Personligt / Resor / Resplaner / Vardagsfunderingar

Drömmar och planer inför 2020

Nyårsdagen 2019 skrev jag inlägget Drömmar och planer inför 2019. När jag läser det idag minns jag och jag ser också på texten att det finns en liten bakomliggande frustration över att ganska lite är planerat. Jag behöver inte ha saker bokade men jag vill gärna ha en plan. För ni vet väl hur det är. En plan utan handling är bara dröm. Handling utan en plan är bara tidsfördriv. Men en plan tillsammans med handling – kan förändra världen. Detta är mina drömmar och planer inför 2020.

Så hur är det nu då? Jo vi går in i 2020 med ännu mindre planerat än 2019. Och kalla mig nu inte kontrollfreak. Om du ens tenderar att tänka den tanken tycker jag att du ska ha i beaktande både min överraskningsresa till Gent och New York under året som gått.

Något ännu oklart och Aarhus

Planerna för året sträcker sig ännu till följande:

  • En förhoppning om att under årets första månader hitta en bra deal eller en poängresa som tar oss till lite mer exotiska breddgrader än de utanför fönstret. Andreas spanar nästan osunt mycket just nu.
  • Ett bokat hotell i Aarhus (samma som förra året) i mitten av augusti då vi tänkte gå på ännu en Rasmus Seebach-konsert. Dit tänkte vi ta tåget denna gången. Biljetter släpps tydligen i april.
  • För egen del har jag bokat Sunshinepodden live tillsammans med Fia i början av februari.
  • Och så har vi en bokad vistelse på Vildmarkshotellet i Kolmården i slutet av mars tillsammans med barnen.

Där slutar planerna för året. Andreas ska byta jobb i april så vi kommer att få rätta oss lite efter det när vi planerar. Och i grund och botten så vet jag ju såklart att det kommer att bli mer än såhär. Jag gillar bara att ha en tanke om ungefär vad man vill. Jag tror att det är lättare att nå dit man vill då än om man tar det på uppstuds.

När jag summerar 2020

Och det var nog lite därför som jag för ett tag sedan bad min kära sambo att fundera på vad han skulle vilja ha sett och upplevt när vi summerar 2020. Det är inte så dumt att tänka baklänges liksom. Det blev förresten ett eget inlägg om det.

Av de platser jag själv hade på den listan är det Lofoten som hägrar mest. Konstigt nog kanske? Men jag har verkligen en innerlig önskan om att få se detta vackra landskap under året som kommer.

Utöver det är drömmar och planer inför 2020 starkt förknippade med balans. Men även för en utveckling av bloggen och det jag brinner för när det gäller att föreläsa om hälsa.

Inga löften bara planer och ledord

Jag har slutat ge nyårslöften. Det ger mig inte rätt motivation. Istället sätter jag upp planer och ledord. Men inte för hela året utan månad för månad. Jag ska skriva lite mer om det i ett eget inlägg vad det lider. Men fram till dess vill jag skicka med er två säg från den alltid så inspirerande Sara Rönne. Hon har delat med sig av dessa på sin Instagram de senaste dagarna och detta tar jag med mig in i 2020.

Man ska se till att ha roligt nu. Och så man ha något roligt att se fram emot sedan.

&

Avsluta det gamla året så som du vill inleda det nya, värdigt dina förväntningar och förberedd på dina förhoppningar.

Full fart in i 20-talet.

No Comments

    Leave a Reply