Meny
Reseinspiration / Resor

Med Apollo till Destination okänd – vi följer med

Ni har väl sett Apollos nya koncept Live a Little till Destination okänd? Förutom att just aprilskämtets ingående tilläggstjänster att anlända med fallskärm och att dejta en kärlekskrank local kanske inte är verklighet så är det i allra högsta grad verklighet att du kan boka en resa till helt okänd destination.

Läs också: Du har väl inte missat att den svenska resebyrån Trip me up säljer överraskningsresor till Europa och Skandinavien. Resmålet förblir en överraskning tills du kommer till flygplatsen. Läs mer här.

I februari släppte man biljetterna och en av de som bokat är min kollega Linda.

Senast om två dagar, två veckor innan avresa, skall hon få veta vart hon ska. Bokningen gjorde hon redan i februari, ganska snart efter att Apollo lanserade det. Och sedan dessa har hon gått i en förväntansfull ovisshet.

Destination okänd med vissa val

Destinationen är okänd men det finns möjlighet att göra vissa val vid bokningstillfället. Avreseort går att välja samt storstad eller sol & bad. Och så skall du också välja mellan en helt öppen variant du betalar 2000 kronor per person för och kan hamna på vilket hotell som helst. Eller den lite dyrare varianten som kostar 3000 kronor per person där du är garanterad ett fyrstjärnigt hotell.

Linda valde att åka från Arlanda till sol & bad och den lite billigare varianten för att vara lite extra vågad. Avresa sker någon gång mellan torsdag till söndag vecka 16 och snart får hon alltså veta destinationen och exakt avresedag.

Apollo Live a little

Live a Little – en succé

Och Linda verkar inte vara ensam om att gilla konceptet.

Jag ringde Apollo för att fråga om en sak för en tid sedan och då berättade de att de fått släppa fler biljetter för att intresset varit så stort.

Nu hoppas Linda på värme. Gärna upp emot 25 grader. Senaste resan gick till Grekland så helst vill hon inte åka dit men det är ju inte så mycket att göra åt om det blir det. Men hon blir inte ledsen om det blir Egypten. Allt är ju möjligt med Destination okänd.

Missa inte att följa bloggen vidare för att höra mer om Lindas äventyr.


Såhär lyder Apollos egen beskrivning av resorna:

Live a little: Upptäck något nytt med Apollo. Det händer något med oss när vi reser. Vi slappnar av, blir friare och öppnar upp för nya intryck. Nya maträtter, nya människor, nya stilar, nya gångstilar. Vi kallar det Live a little!

Fler inlägg om Lindas resa till Destination okänd hittar du här

Följ gärna Lite mera rosa på BloglovinFacebook och Instagram för ännu mer vardagsinspiration.

No Comments

    Leave a Reply