Meny
Personligt / Vardagsfunderingar

Vänner jag valt att ha kvar i mitt liv

Att skriva om mina vänner är något jag har funderat på ett längre tag. Ett inlägg med mängder av bilder och kärleksförklaringar till dem alla. Men så får jag liksom lite prestationsångest när jag ska börja och så har det inte blivit verklighet. Och det blir det inte idag heller. Men tanken slog mig när jag nu skriver på temat i dagens lucka i Kajsons julkalender.

En första reflektion jag gör över ämnet är att det ju faktiskt inte är självklart. Vi är ju två om det och jag har glädjen att ha flera fina vänner som jag önskat ha kvar i mitt liv som också har valt att ha kvar mig i sitt liv.

Efter otaliga flyttar och lyckan att ha träffat fina vänner på flera orter jag har bott på har jag i många fall verkligen fått göra det lilla extra för att behålla kontakten med många mil emellan. Och det innebär också att det inte är alla jag träffar så ofta som jag egentligen önskat.

Jag har en liten dröm. Något som jag egentligen hade en plan att genomföra till min 40-årsdag förra året men som helt enkelt inte blev av. Och det är att sammanföra alla dessa underbara människor på ett och samma ställe. För även att de är mina absolut närmaste vänner så är det flera av dem som aldrig har träffat varandra.

Så Bird, Stina, Helen, Maja, Johanna, Anna, Lina och Fia. Tack för att ni har valt att ha mig kvar i era liv.


Detta är en del i Kajsons julkalender – vill du också vara med så kan du läsa mer här. 

No Comments

    Leave a Reply