Meny
Flygrädsla / Personligt

Inflight entertainment i alla ära

Det finns en kategori vloggare på YouTube som enbart sysslar med att recensera flygbolag och olika flygklasser. Att följa dem och se deras videor har varit en stor del i mitt arbete för att bli av med min flygrädsla. Och jag har därmed det senaste året sett otaliga av dessa videor. Utöver att recensera och sätta betyg på själva flygkomforten, servicen, ”amenity kit” och ganska ofta flygplanstoaletten (?!). Är inflight entertainment-utbudet något som brukar vara avgörande för slutbetyget. Ju fler filmer och ju nyare de är – desto bättre betyg såklart.

För en tid sedan gick jag igenom en hel del gamla bilder från våra resor. Och insåg att just inflight entertainment nog inte är riktigt min grej. Men skärmen i stolen framför den använder jag.

Flygplansvingar och jordgloben

Förutom att telefonens album brukar fyllas med bilder som dessa så är det en annan typ av bild som alltid dyker upp om jag har en skärm i stolen framför mig.

2018-12-22 13.51.36

Helt nyligen såg jag i Facebook-flödet från en bekant som jag också vet är flygrädd och som var på väg ut i världen. Flertalet bilder från resan var bilder på kartan med flygrutten. Och även om jag inte var säker fick jag känslan av att jag nog själv hade en och annan sådan bild i albumet. Och jajamensan. Håll till godo.

Rhodos x 2, Gran Canaria, Thailand, New York och Los Angeles i ett svep.

När vi flög till Los Angeles nu i november var det första gången jag aktivt såg på en hel film. Istället för att ständigt titta på hur det lilla planet flyttar sig över bilden på vår jord såg jag Mama Mia 2.

Så nej, hur inflight entertainment-utbudet sett ut på våra resor har jag ingen aning om. Men jag vet exakt hur flygrutten gått. Har jag rätt i min teori att det handlar om flygrädsla så kan vi nog räkna med att denna typen av bilder blir mindre i antal på de kommande resorna.


Följa gärna Lite mera rosa på Facebook eller Bloglovin för löpande uppdateringar! Eller följ mig på Instagram för mer bilder och tankar. Tack för att du läser mina tankar.

No Comments

    Leave a Reply