Meny
Personligt / Vardagsfunderingar

Veckans Lite mera rosa – om dubbelbubbel och kärlek

Det är en ganska odefinierbar vecka jag lämnar bakom mig. En sådan där vecka som bara hade passerat om det inte vore för att jag varje vecka summerar här på bloggen. Så vad lyfter man när veckan har bestått av skytteltrafik till barnens aktiviteter och monotona och ganska jobbiga arbetsuppgifter på jobbet. Jo dubbelbubbel och kärlek såklart.

Bubbel 1

Bubbeltillfälle ett inföll på torsdagen. Äntligen fick vi till en AW jag och min vän Johanna. Möttes upp på Hörnan. Beställde bubbel och plockbricka. Pratade om allt och inget. Om hennes kommande flytt och våra gemensamma planer. Bland annat vill vi så hemskt gärna vandra en del av Birgittaleden i sommar. Hur bra vår bubbelkväll var? Så bra att den inte ens förevigades på bild.

Bubbel 2

– Jag har inte köpt någon present, bara så du vet sa jag till Andreas i går morse på väg till jobbet. Alla hjärtans dag är inte min bästa högtid. Jag tycker det har blivit lite väl mycket jippo över det hela. Men en middag efter jobbet passade vi på att ta på stan. Det blev Brasseriet, veckans andra plockbricka följt av en löjromstoast. Till det bubbel såklart men innan det en fredagsdrink.

Kärlek

Vi kanske inte firade alla hjärtans dag så mycket. Men istället kommer de närmaste 100 dagarna börja med kärlek varje morgon. Låt mig förklara. Vi har följt Kara & Nate på YouTube under en längre tid. I slutet av förra året nådde de sitt mål att ha besökt 100 länder. Nästan varje video de lägger upp börjar med att Nate kommer med kaffe på sängen till Kara och i gårdagens film utmanade han oss följare att ge vår kära kaffe på sängen i en hel månad. Han förklarade också lite närmare hur han tänker och känner när han serverar Kara sitt kaffe varje morgon.

Min kära sambo tog det såklart steget längre och tänkte utöka till ett år. Själv fick jag ner det till 100 dagar. Dels för att ett år är långt. Dels för att 100 dagar är lite av en hyllning till Kara och Nates 100 länder. Vill ni se hur det går? Då knatar ni in på Instagram och följer detta kontot.

https://www.instagram.com/p/B8lGMmsnahA/

Fler veckospaningar kan du läsa om du klickar dig vidare hit.

Följa gärna Lite mera rosa på Facebook eller Bloglovin för löpande uppdateringar! Eller följ mig på Instagram för mer bilder och tankar.
Tack för att du läser mina tankar.

No Comments

    Leave a Reply