Meny
Personligt / Vardagsfunderingar

Veckans Lite mera rosa – 2020, resplaner och lov

När det är söndag på en måndag får det vara lördag på en söndag. Hänger ni med? Det är inte svårare än att jag helt enkelt inte hann skriva Veckans Lite mera rosa igår när det faktiskt stod lördag i kalendern. Istället kommer den idag. Och det blir en salig blandning som startar 2020.

2020

Jag har verkligen längtat efter det nya året. Inte för att jag ogillade 2019. Det var fantastiskt. Men jag har sett fram emot sifferkombinationen i 2020. Det jämna i siffrorna tilltalar mig. Jag ser fram emot ett spännande år och avslutade 2019 på ett helt fantastiskt sätt.

Med en lugn och mysig nyårsafton. Följt av en härlig långpromenad i ett härligt väder. Med sällskapsspel i form av Vagabond-spelet. Och som avslutning med en Espresso-martini, med tryffelpasta och bubbel. Och bara det faktum att vi var vakna till klockan vart två visar på att vi är på väg mot nåt nytt. När hände det senast? Sen behöver vi inte prata mer om att jag fortfarande inte är i fas efter utsvävningen va?

Resplaner

Egentligen har vi inga resplaner alls just nu. Inte en enda resa är bokad. Men det pågår en intensiv resesökning här hemma just nu. Andreas letar nästan osunt mycket och vi har några perioder under januari och februari som är möjliga för en resa.

Det bästa av allt är att spelplanen är hela världen. Varhelst det är möjligt. Hittills har vi pratat om bland annat Manila, Egypten och Panama. Nu återstår det bara att se vart vi hamnar om vi hamnar någonstans.

Lov

Jullovet har fortsatt med flera aktiviteter. Någon på samma tema som förra veckans lista – det fina i det enkla. Och med någon lite mer avancerad och den faktiska anledningen till att det inte hanns med någon lista igår.

Då drog vi nämligen norrut och besökte Europas största aktivitetspark Exploria center. Åkte sedan vidare in mot Stockholm och bodde på ett för oss nytt hotell, Comfort Hotel Kista. Recensioner av båda kommer inom kort. Utöver det passade vi på att inviga barnen i tunnelbanans magiska (?) värld innan drömde oss bort och käkade middag på Koh Phangang.

Ljuvliga lovdagar är strax till ända och vardagen här. Och den första veckan av vardagen 2020 kommer jag att ägna åt mig, mig och mig. Men mer om det i nästa veckas sammanfattning.


Fler veckospaningar kan du läsa om du klickar dig vidare hit.

No Comments

    Leave a Reply