Meny
Resor

5 saker jag inte reser utan

Inlägget innehåller annonslänkar
Det har blivit några timmar i luften de senaste åren och med dessa timmar har jag också lagt mig till med några laster jag inte klarar mig utan på resan. Inga mängder ännu men ändå ett litet antal av varierande sort som jag skulle tycka det vore mycket otrevligt att behöva åka utan och här har ni dem. Här kommer den 5 saker jag inte reser utan – listan.

De brusreducerande lurarna

Without a doubt det ABSOLUT viktigaste och som jag eventuellt skulle behöva riskera att missa en flight för för att åka hem och hämta.
Jag pratar om mina brusreducerande hörlurar. Innan dem satt jag med de små in-earlurarna som följde med i iPhonepaketet och kämpade för att höra vad som sas i ljudboken för tillfället.

Jag ska erkänna att jag inte var helt säker på att jag behövde några alls när Andreas absolut tyckte att vi skulle ha ett par till Thailandsresan i januari 2018. Men vi fyndade oss ändå varsitt par på mellandagsrean och sedan dess är livet sig inte likt. Vi har Sonys trådlösa silvriga variant. Och även att jag älskar dem så är jag faktiskt lite osäker på exakt vilken modell det är vi har.  Har du inga – KÖP. Det är så värt det.

Mini BH-arna

Ja det är såklart inga mini-BH:ar men det ser ut som ett par. Flyger man över natten och behöver sova eller om du bara behöver några timmars vila så är ögonmask ett måste för mig. När vi åkte till Dubai i mars glömde jag mina hemma och så här i efterhand så var det nog meningen. För på flygplatsen i Dubai hittade jag den bästa ögonmask jag någonsin haft. För att inte ögonfransarna skall slå i masken så är de liksom formade som en liten bh. Jag vet att det låter heltokigt men har du en gång haft dem så vill du inte ha något annat.

Harpan

Detta har jag ju faktiskt alltid med mig i telefonen tack och lov. Jag är inte så mycket för inflight entertainment oavsett hur välfyllda de är. Kanske är det ett arv från tiden som flygrädd. Jag kunde helt enkelt inte slappna av. Men Harpan är tillräckligt enformigt och beroendeframkallande för att jag skall kunna spela om och om och om igen.

Smågodis

Att jag inte tänkt på det förr. Det är svårt att hitta goda snacks i den lilla vagnen som kommer rullande. Jag tror att det var Isabel Boltenstern, men det kan också ha varit någon helt annan, som för en tid sedan skrev om att de alltid köper med sig en lösgodispåse med favoriterna till flyget. Hur enkelt är inte det? På flyget till Los Angeles fick en påse från favoritgodiset Karamello hänga med. Inför Paris var jag inte lika förutseende och fick vackert handla mig ett par bitar på Pressbyrån på Arlanda.

Powerbank

Powerbank, batteripack. Kärt barn har många namn och i mitt bagage är det ett måste. Än så länge är det få gånger jag behövt använda det. Jag ser såklart till att vara väl förberedd med fulladdad telefon men det är som en livförsäkring. Om i fall liksom.

Det var min absoluta måste lista på 5 saker jag inte reser utan. Vad reser du inte utan?


Och så till sist. Du vet väl om att du kan följa Lite mera rosa på Facebook eller Bloglovin för löpande uppdateringar! Eller följ mig på Instagram för mer inspiration.
Tack för att du vill dela mina tankar med mig.

No Comments

    Leave a Reply