Meny
Personligt

Vykort från ett fjäll och en utmaning i oktober

Jag befinner mig i Lofsdalen, mitt älskade Lofsdalen. Det är femte gången vi är här på ett år och nio månader. Och så tacksam jag är för de där vägar livet tar som gör att jag fick komma hit första gången en januaridag 2023 och som sedan gjorde att hjärtat fastnade här. Här kommer vykort från ett fjäll.

Vill du läsa mer från min första vistelse här vintertid? Den där om att åka till fjällen utan att åka skidor – då hittar du det inlägget här. Några månader senare åkte vi tillbaka och mer om den resan – att vara i Lofsdalen sommartid – det kan du läsa här.

Nu är vi här och har jobbat några dagar i början på veckan för att vara ledig några av de senare dagarna på veckan. Och vi prickade in jobbet under det lite mer busiga väderdagarna. Och ledigheten när det slog om och solen kom fram.

Så därmed kommer detta september månads första inlägg som ett vykort från ett fjäll.

Bloggutmaning i oktober

Andra bullar ska det tydligen bli i oktober. För nu har jag hoppat på en utmaning hos min bloggkollega Annika på Resfredag. Hennes inlägg 499 utkast och skrivkramp skulle lika gärna ha varit skrivet av undertecknad. Och när hon på slutet av inlägget avslöjar att hon minsann tänker utmana sig själv med ett inlägg om dagen hela oktober och undrar om någon hänger på. Ja men då såg jag mig själv räcka upp handen och skriva jajamen.

Så är det med den saken. Ett inlägg om dagen hela oktober. Lite skrattretande ändå. Här har jag kämpat med att ens få ur mig ett inlägg i månaden det senaste året (minst). Men skam den som ger sig. Och jag har dessutom en hel vecka på Mallis under oktober så jag tänker att därifrån kanske det blir lite lättare att skriva.

Nåväl. Wish me luck och tveka inte att haka på om du känner dig manad. Ju fler desto skojigare ju.

3 Comments

Leave a Reply