Meny
Resor

Att resa billigare, smartare och bättre – nu finns min e-guide med alla tips samlade

[Reklam för egen verksamhet] En av de absolut vanligaste frågorna jag får är hur jag har råd med att resa och uppleva så mycket som jag gör, tätt följt av frågan om jag har obegränsat med semester. Svaret på fråga två är att jag har 30 dagar om året som ganska många 40+. Svaret på fråga ett är lite mer komplicerat och går inte att svara på med en mening. Men nyckeln till allt är att jag i alla lägen försöker resa billigare. Och det är precis det min e-guide handlar om. Hur gör jag för att resa billigare, smartare och bättre. Femton sidor med tio konkreta och handfasta tips på hur du kan göra precis likadant.

Att resa billigare eller att resa billigt – skillnaden

Det är lika bra att fastslå direkt att det finns en skillnad mellan att resa billigt och att resa billigare. Det är inte alla gånger jag reser billigt, men det händer.

Jag försöker istället hitta reser och upplevelser som inte alltid är budgetpris men som har ett högt värde utifrån vad man får. I klartext. Jag bor oftast inte i hotellets billigaste rum. Men jag bor i ett rum jag aldrig hade betalt fullpris för att bo i.

Hur hittar jag deals?

Nu ska jag inte avslöja hur jag hittar deals här, det vore ju att minska värdet för er som nu faktiskt blir sugna på att lära er mer om hur man hitta de här dealsen. Men ett sätt är att nyttja all ledighet på ett smart sätt.

Varje år någon gång kring nyår kommer de där artiklarna i kvällstidningarna som berättar hur du kan maxa årets semester. Även jag har skrivit ett inlägg på frågan för några år sedan. Det kan tyckas enkelt, det är ju bara att ta fram en kalender. Och ja, det stämmer. Men du kan maxa den ytterligare och det är det jag lyfter fram vidare i denna e-guide.

Poäng

Ni som följt mig ett tag vet att jag är en riktig fan av att samla poäng, inte bara på flyg utan även på hotell och tåg. Dessa kort för också ofta med sig fler förmåner som många missar. Har du till exempel koll på vilka erbjudanden som du med SJ-priokort har? Inte, klicka dig vidare hit och läs. Men inte riktigt än. Först vill jag berätta mer om vad du får i min e-guide.

E-guide: Så reser du billigare, smartare & bättre

Så med alla era frågor som grund och all min samlade erfarenhet har jag nu satt ihop en guide om hur du också kan resa billigare, smartare & bättre.

Femton sidor med tio konkreta och handfasta punkter hur du kan hitta bättre deals och tänka systematiskt för att inom kort kunna ta del av ännu fler förmåner, möjligheter till upplevelser och billigare resor.

Du får:

  • Konkreta tips på hur du samlar poäng för billigare eller kostnadsfria hotellnätter
  • Konkreta tips på var du hittar deals
  • Konkreta tips på hur du ska tänka för att hitta de bästa priserna
  • Konkreta tips för att samla poäng och resa billigare, både på tåg och flyg.
  • Checklista att gå igenom så du inte missar något.
  • Självklart gäller detta resor såväl inom Sverige som resten av världen

E-guiden levereras direkt till din mail efter köp och kostar 49 kronor. Fram till den 16 januari får du den för lanseringspriset 39 svenska riksdaler.

2 Comments

Leave a Reply