Meny
Företagande / Hälsoångest / Personligt

LinkedIn och mina olika liv

Jag var bland de första på Facebook. Älskar Instagram. Jag har alltid sett sociala medier som ett tillskott i vårt samhälle och älskat möjligheten det ger mig att hålla kontakten med alla vänner jag har runt om i Sverige. Men när det kommer till LinkedIn har vi aldrig klickat. Ska jag vara ärlig har jag alltid sett det som lite skrämmande. Lite för seriöst för mig. Ett forum där jag inte kan bidra. Men nu ska det bli ändring på det.

LinkedIn och mina olika liv

Ja det är lite så det känns. Jag har ju ett liv här på bloggen. Ett liv som frilansande skribent och journalist. Som bloggare och inspiratör. Och som föreläsare på ämnet hälsoångest.

Och så har jag ett liv 8-17 på mitt ”människojobb”. Inom IT. Men mer specifikt med telefoni. På Sveriges fjärde största region styr jag och min fyra härliga kollegor med telefoni och kommunikation dagligen.

Och det är i det livet jag har funnits på LinkedIn. Som systemförvaltare för telefoni inom offentlig sektor. Och där har jag liksom aldrig känt mig hemma.

LinkedIn och mitt nya liv

Men för ett drygt år sedan startade jag ett företag. En enskild firma. I det företaget gör jag det jag älskar när jag vill och kan. Det är alltså inte något jag lever på. Men det är något jag lever för. Inte så dumt det heller. Och kanske kan det även bli något jag lever på – vad det lider.

I mitt företag skriver jag. Jag skriver här på bloggen. Jag skriver för andra medier när jag eller någon annan hittar en intressant historia och jag föreläser om min erfarenhet av hälsoångest. Och det är i detta nya livet jag har hittat min plats på LinkedIn.

Kanske kan det hjälpa mig att hitta nya uppdrag? Kanske kan det hjälpa mig att sprida budskapet om att prioritera glädjen i livet? Det där som lite mera rosa står för i grund och botten.

Mina olika liv möts – i maj

I maj möts mina två olika liv. Den årliga konferensen som anordnas av Mitel, företaget som levererar vår växel, hålls i år på – ARLANDA!

Mina kära kollegor känner mig så pass väl att jag inte ens hann se var konferensen hölls innan de var eniga om att i år var det min tur att åka. Vi brukar nämligen turas om. Men detta året var det inget snack om saken.

5-6 maj åker jag till Arlanda – mitt favoritställe. Till mitt favorithotell Clarion Arlanda Airport. På konferens med mitt människojobb. Det där jag försörjer mig på. Och som jag också älskar. För det gör jag verkligen. Det är bara det att jag älskar att skriva lite lite mer.

Titta in på LinkedIn

Finns du på LinkedIn? Titta in till mig och skapa kontakt vetja.

1 Comment

  • Christine - 29°
    26 februari, 2020 at 05:01

    Intressant läsning. 🙂
    FB skaffade jag aldrig, var aldrig sugen. Men så gjorde jag ett FB-konto för bloggen för ett par år sedan ”för att det skulle man ha det”. Men det har tyvärr blivit bortglömt och oanvänt av mig själv. Instagram däremot älskar jag, vi har verkligen funnit varandra. Så pass att jag har två konton för att skilja på mitt ”mänskoliv” och mig som ”reseinspiratör”. Men det där med LinkedIn har jag aldrig bekantat mig med, men det kanske är dags nu då. 🙂

    Reply

Leave a Reply