Meny
. / Asien / Reseberättelser / Reseinspiration / Resor

Hej från Thailand och livsnjutaren

Hej från Thailand. Vi landade här igår eftermiddag lokal tid och har varit här i nästan ett dygn och då är det väl i alla fall på sin plats med ett litet hej eller vad säger ni?

Det finns massor att säga om resan hit såklart. Den med tre mellanlandningar i München, Wien och Bangkok. Om huruvida det blev 747 mellan Bangkok och Phuket eller inte. Om den första flygplansmaten i världshistorien som fått mig att gråta – av lycka. Och om det går att tröttna på flygplatslounger?

Allt det där kommer såklart. Men för nu så nöjer jag mig med att konstatera att vi har det härligt. Att jag hittills på dygnet som gått har testat Oreo Martini som en uppgradering av fredagsdrinken. Har sovit gott och inte känner av någon direkt jetlag men att jag ändå valde att ta en tantvil under eftermiddagen som min vän Anna skulle sagt.

Att jag tagit en timmes massage på stranden och njutit av en öl på vår egen uteplats med pool. För även om jag har gjort to-do-listor för semestern och har jobbdatorn med mig till Thailand så är jag precis lika bra på att jobba som jag är på att livsnjuta. Och det mina vänner är inte underskattat.

Läs mer: Vår senaste resa till Thailand gick till Khao Lak, läs gärna mer om den här.


Följa gärna Lite mera rosa på Facebook eller Bloglovin för löpande uppdateringar! Eller följ mig på Instagram för mer bilder och tankar. Tack för att du läser mina tankar.

2 Comments

 • FREEDOMtravel
  18 januari, 2020 at 19:17

  Härligt! Ha det fint i värmen!

  Reply
  • corneliatoneri
   19 januari, 2020 at 10:29

   Tack snälla, vi kämpar på här 🙂

   Reply

Leave a Reply