Meny
Personligt / Vardagsfunderingar

Veckans lite mera rosa – om Thailand Thailand och Thailand

Det blev ingen veckosammanställning förra veckan. Jag hade helt enkelt annat för mig. Jag hade semester. För tvärtemot hur jag hade tänkt mig det så har jag knappt skrivit en rad på semestern. Planen var att både jobba med mitt vanliga jobb och med bloggen. Men ödet ville något annat. Här kommer de två senaste veckornas Lite mera rosa. Det blir Thailand, Thailand och Thailand.

Thailand – och en VPN som inte fungerar

Lägg inte huvudet på sned och säg att jag inte ska jobba på semestern när jag berättar att jag hade med mig en tjock bunt papper och jobbdatorn i bagaget till Thailand. Det var liksom förutsättningen. För att kunna resa behövde jag ta med mig jobbet. Och kunde jag inte ta med mig jobbet kunde jag inte resa. Och det är väl en ynnest att ha ett arbete där det går att göra så.

Men ödet ville annorlunda. Datorn hade helt enkelt dagen innan avresa avinstallerat min VPN-klient och så var det loppet kört. Det som går att göra utan VPN i det arbetet jag planerat är lika väl ogjort. Det var bara att lägga tankarna åt sidan och planera för en något mer späckad kalender vid hemkomst.

Thailand – och ett WiFi som inte fungerar

Jag kunde ju i alla fall skriva mängder med inlägg till bloggen. Tänkte jag. Det var innan jag insåg att hotellets WiFi inte är gjort för att hantera uppladdningar av så värst många bilder. Jag återkommer såklart till det i min recension vad det lider.

Panik uppstod till en början men den har succesivt lagt sig. Ingen skada är ju egentligen skedd. Och förhoppningsvis finns ni kvar och vill läsa när jag kommer till WiFi-stabilare breddgrader.

Thailand – och semester

Istället har jag haft semester. Jag har lyssnat på ljudbok och musik. Stigit upp halv tio om dagarna och legat vid poolen. Glömt vad jag ska svara när telefonen ringer och tagit en massage eller tre på stranden. Det hade jag gjort även om ovanstående teknik varit med mig eller inte. Men nu verkar ödet ha velat att jag skulle ha lite mer semester här och lite mer att göra på hemma plan.


Fler veckospaningar kan du läsa om du klickar dig vidare hit.

Följa gärna Lite mera rosa på Facebook eller Bloglovin för löpande uppdateringar! Eller följ mig på Instagram för mer bilder och tankar. Tack för att du läser mina tankar.

No Comments

    Leave a Reply