Meny
Personligt / Vardagsfunderingar

Veckans Lite mera rosa – om Thailand, telefon och tid

Det var denna veckan det körde igång på riktigt. Efter en röd måndag var det obarmhärtigt vardag men just det hade jag försökt göra något åt faktiskt. Här kommer Veckans Lite mera rosa med fokus på me, myself & I.

Thailand

Tanken är väl att Veckans Lite mera rosa ska vara de där sakerna som är värda att lyfta fram men som inte fått äran till ett eget inlägg under veckan. Men bokar man en resa till Thailand med massor av flygtid i business class. Då får det både ett litet inlägg och en punkt på veckans lista. På torsdag drar vi.

Telefon

Jag har funderat länge. Har bett om råd på Instagram. Jag har läst på och velat fram och tillbaka. Men när Thailandsresan var bokad då fanns det ingen återvändo. I veckan beställde jag och fick hem en ny telefon. Och det blev en iPhone 11 Pro Max. Och jag är fullständigt förälskad. Kan man vara annat när man kan föreviga både favorit-orkidén som just börjat blomma och fredagens Espresso martini såhär. Vi kommer att bli ett radarpar, det känner jag på mig.

Tid

Visst drog det igång på riktigt denna veckan, ingen tvekan om det. Och det försökte jag göra det bästa av genom att boka in två dagars distansjobb det första som hände i jobbkalendern. Tisdag och onsdag skrotade jag runt här hemma och jobbade vid köksbordet. Jag fick till och med tid för ett pass på gymmet. Det var ett vinnande koncept och något jag tror att jag skall göra som rutin när man kommer tillbaka från längre ledighet. Ett par dagar på distans som mjukstart. Precis den tid jag behövde för att komma tillbaka till verkligheten.


Fler veckospaningar kan du läsa om du klickar dig vidare hit.


Följa gärna Lite mera rosa på Facebook eller Bloglovin för löpande uppdateringar! Eller följ mig på Instagram för mer bilder och tankar. Tack för att du läser mina tankar.

No Comments

    Leave a Reply