Meny
Resor / Resplaner

Vart är jag på väg?

Kan du ta ledigt 25 till 28 november?
Det var lite mer ett påstående än en fråga och det kom från min kära sambo för några veckor sedan. Semestern är nu inlagd och jag ska vara tillgänglig från den 24:e eller snarare kvällen den 23:e har jag fått veta. Vart är jag på väg? Har ingen som helst aning.

När jag summerar 2019 får jag som det ser ut nu kalla det överraskningarnas år. Det var inte länge sedan jag begav mig på solo-semester till okänd destination och hamnade i Gent.

Nu är det troligen dags igen. Jag vet ju inte för jag har verkligen inte fått några som helst ledtrådar. Jag vet faktiskt inte ens om vi ska resa någonstans. Men jag vet att jag ska vara ledig från jobbet och vara tillgänglig från kvällen den 23:e till den 28:e november. Det är ganska många dagar tänker jag och spånar på om vi ändå inte skall resa någonstans.

Mest troligt är det min födelsedag den 16 november som ligger till grund för det hela men jag har fått veta att det inte skall avslöjas något den dagen. Avslöjandet kommet i direkt anslutning till själva ledigheten som jag förstår det. Så nu är det bara och vänta.

Hade du spruckit av nyfikenhet eller hade du varit lika cool som jag?


Följa gärna Lite mera rosa på Facebook eller Bloglovin för löpande uppdateringar! Eller följ mig på Instagram för mer bilder och tankar. Tack för att du läser mina tankar.

No Comments

    Leave a Reply