Hej från Gent

Gent

I min bloggplanering stod det att jag fredagen den 27 september skulle publicera ett inlägg. Rubriken på det inlägget var Hej från ? Jodå, jag har en planering för bloggen, vilka inlägg som skall publiceras när. Och fredagen den 27 september skulle jag anlända till en för mig då okänd ort efter att på morgonen ha öppnat ett kuvert på Arlanda. Men det blev inte riktigt så. Hej från Gent!

Visst åkte jag till Stockholm dagen innan. Och visst infann jag mig på Arlanda vid 5 som det stod i brevet från Trip me up. Mer om det kan du se på min Instagram i Höjdpunkten Trip me up under min profil. Fyra minuter i tolv klev jag sedan av spårvagnen vid Korenmarkt i Gent och rakt in i en saga. Eller i alla fall en drömvärld för mig.

Ingen annanstans….

Jag ska skriva så mycket mer om detta. Om Gent. Om överraskningsresan. Och om hur det kändes. Men jag nöjer mig med att citera ett par rader från brevet som låg i kuvertet jag öppnade där klockan 5 på Arlanda.

Ingen annanstans kan du hitta lika mycket historia per kvadratmeter som i stadens vackert restaurerade historiska hjärta som helt gjorts om till en fotgängarzon.

Ni som vet vet. Jag älskar historia. Och det är verkligen så här. Var du än går, vilket gatuhörn du än rundar bjuder på ännu en byggnad av värde.

Tills vidare njuter jag

Jag har nästan ett dygn kvar i den här underbara staden och att publicera ett inlägg igår enligt schema var inte ens att tänka på. Uppfylld av allt jag hunnit uppleva, uppfylld av fenomenet att åka på överraskningsresa, uppfylld av en Belgisk våffla och även det faktum att jag stigit upp redan klockan 4:15 samma morgon så somnade jag istället tidigt igår. Istället kommer det ett hej från inte bara ? utan Gent idag. Lördagen den 28 september.

Är det okej att vilja åka på överraskningsresa varje helg?

Önskar dig en fantastiskt lördag.


Alla inlägg från min resa med Trip Me up. Från planering och bokning till när jag öppnar kuverten och resan har jag samlat här. Trevlig läsning.


Du vet väl om att du kan följa Lite mera rosa på Facebook eller Bloglovin för löpande uppdateringar! Eller följ mig på Instagram för mer inspiration. 
Tack för att du vill dela mina tankar med mig.

Lämna ett svar