Meny
Hälsoångest / Personligt

Om hälsoångest och hopp

Jag har berättat om det förr. Den där tiden när ångesten hade mig ett järngrepp. När min övertygelse om att jag var dödligt sjuk var mer sann än att jag skulle orka upp ur sängen dagen därpå. Åren när jag levde med hälsoångest som ständig följeslagare. Men också om hopp och glädje när jag fick svaret på frågan vad som drabbat mig.

Då och då blir jag kontaktad och får frågan om jag kan berätta mer. Om jag vill dela min historia. Svaret är alltid ett rungande ja. När jag väl var redo att berätta den där dagen i april 2014 var det aldrig någon tvekan om att jag ville berätta om det kan hjälpa någon. Det har resulterat i artiklar i Hemmets Veckotidning, Året Runt och Hemmets Journal och förra måndagen var det dags igen för en artikel i Göteborgs Posten.

Hälsoångest men mest hopp i GP

Jag blev helt nyligen kontaktad av en journalist vid namn Maria Backman. Vi talades vid en stund över telefon och den text hon återkom med är den av alla de artiklar som skrivits som jag är absolut mest nöjd med. För första gången tycker jag att artikeln handlar både om hälsoångest och hopp. Och det glädjer mig.

I dagstidningsbranschen är det lite kortare deadlines än när vi snackar månadsmagasin och redan några dagar senare åkte jag med min tidigare kollega på Corren och världens bästa fotograf Jeppe Gustafsson och fotade för reportaget.

Läs arikeln

Är du prenumerant kan du läsa artikeln på gp.se här. Är du inte prenumerant men ändå vill läsa den kan du ladda ner artikeln som PDF här nedan. Tack Maria för en fantastisk text och tack Jeppe för en trevlig stund och riktiga höjdarbilder.

Tidigare artiklar

Är du nyfiken och vill läsa fler av de artiklar som publicerats kan du hitta dem här:
Hemmets veckotidning 2015
Hemmets Journal 2018
Artikeln från Året Runt 2017 finns inte längre på nätet.


Fotocred till inledande bilden Jeppe Gustafsson

No Comments

    Leave a Reply