Meny
Reseinspiration / Resor

Destination okänd blev…

Minns ni Linda, min kollega som ska åka med Apollos Destination okänd? I fredags kom ett mail. Med destinationen. Och plötsligt var den inte okänd mer.

Hon hoppades på Egypten och ville helst inte åka till Grekland. Dit gick senaste resan i maj 2018. Då till Rhodos. Men Grekland är ju stort och många öar att välja emellan.

Trumvirvel

I fredags kom ett mail från Apollo och slutdestinationen blev.

Rhodos.

Samma ställe som senast men i alla fall ett annat hotell.

Tjusningen?

Det är ju just det som är Destination okänd. Ibland blir man glatt överraskad. Ibland lite besviken. Linda är av naturen en som inte deppar ihop och det ska bli spännande att se vad hon fick för sina 2 lax hon betalde för resan. Ha det så fint i Faliraki Linda. Vi inväntar en trip-report.


Såhär lyder Apollos egen beskrivning av resorna:

Live a little: Upptäck något nytt med Apollo. Det händer något med oss när vi reser. Vi slappnar av, blir friare och öppnar upp för nya intryck. Nya maträtter, nya människor, nya stilar, nya gångstilar. Vi kallar det Live a little!

Har du själv en resa bokad till Destination okänd eller känner du någon som bokat? Let me know i en kommentar nedan.

Fler inlägg om Lindas resa till Destination okänd hittar du här

Och så till sist. Du vet väl om att du kan följa Lite mera rosa på Facebook eller Bloglovin för löpande uppdateringar! Eller följ mig på Instagram för mer inspiration. 
Tack för att du vill dela mina tankar med mig.

No Comments

    Leave a Reply