Meny

Söndag förra veckan passade vi på att testa Linköpings nyaste spa. Det var inte länge sedan Quality Hotel the Box slog upp dörrarna och jag hade hört ryktas att de hade ett spa som var väl värt ett besök. Så efter att ha ägnat förmiddagen åt storstädning passade det ypperligt att spendera eftermiddagen på dagspa på Quality The Box.

Dagspa på Quality The Box

Vardagslyx

Visst låter det lyxigt? Nästintill lite ouppnåeligt. Inget man kan unna sig bara sådär. Men glöm inte bort att det går att åka på spa utan att ta i från tårna. Vi förknippar spa med flera dagars frånvaro hemifrån, övernattning, behandlingar och ganska många riksdaler som lättar från plånboken. Riksdaler som kanske inte alltid är möjliga att frambringa. Har du något liknande i din egen stad? Ta med dig någon du tycker om en eftermiddag och bara njut.

The Wellbox på The box är 600 kvadratmeter stort och inhyser såväl jacuzzi, fotbad, torrbastu, ångbastu, utomhuspool som en pool med champagnebubblor. I inträdet ingår förutom tillgång till spaavdelningen, lån av badrock, handduk och tofflor samt frukt, vatten och juice, även tillgång till gymmet under dina tre timmar. Och är du sugen på något annat finns en trevlig liten bar att handla ifrån. Det enda som förvånade mig lite var att det låg på första våningen. Jag vet inte varför jag hade fått för mig att det skulle ligga högst upp i byggnaden.

Se till att boka din tid så att du säkert får tillgång när du tänkt dig. Spaet är poppis men platserna begränsade för att det inte skall bli för fullt.

Läs mer: Fler berättelser från spabesök

Välj dag och pris

Passar du på att göra ditt besök måndag till torsdag eller på söndagen kostar inträdet 245 kronor per person för tre timmar. Inträde fredag och lördag är något dyrare. Ganska överkomligt och väl värt varenda krona.

Vid vårt besök var det ganska mycket folk vid ett-tiden när vi kom men framåt slutet av tiden minskade det rejält och den sista stunden var vi nästintill helt ensamma i hela anläggningen.

Utöver spa-anläggningen är the Box ett supermysigt hotell med riktigt härliga lokaler som verkligen inbjuder till kreativitet (och så är de mycket rosa vilket jag såklart gillar). Det dröjer nog inte länge innan ni hittar mig jobbandes härifrån en dag.

Dagspa på Quality The Box

Mer att läsa på Lite mera rosa

Och så till sist. Du vet väl om att du kan följa Lite mera rosa på Facebook eller Bloglovin för löpande uppdateringar! Eller följ mig på Instagram för mer inspiration.
Tack för att du vill dela mina tankar med mig.

No Comments

    Leave a Reply