Meny
Hotelltips / Reseinspiration / Resor / Svenska resmål

The Winery hotel – ett hotelltips

En av de allra första dagarna på 2018 begav jag mig mot Stockholm och mötte upp min älskade vän Fia, som numera är nyinflyttad Stockholmsbo. Efter att ha shoppat bubbel satte vi oss på pendeln till Ulriksdal där vi traskade vidare mot The Winery hotel och nästan ett dygns hängivet tjejsnack och uppdatering på vad som hänt sedan sist.

The Winery hotel sägs vara världens enda vinhotell och man har också egen vintillverkning på hotellet. Underbar atmosfär i både gemensamma ytor och på rummet och vin på kran. Tja, vad mer kan man begära. Rekommenderas varmt.

The Winery hotel
The Winery hotel

Trots närheten till E6:an störs man inte av trafiken på de välisolerade rummen. Tegelväggarna ger en rustik känsla. Det känns ombonat men ändå rymligt.

The Winery hotel

Men vad vore ett vinhotell utan vin. Och naturligtvis finns det vin att prova. Rekommenderar verkligen att köpa en provrunda i dessa kylar. Med ett kort och ett provglas trycker du hem det vin du är sugen att prova lite av.

The Winery hotel
2018-01-04 17.08.32

Bjudna på visning av vintillverkningen

Vi lyckades pricka in en dag med extremt lite folk vilket vi uppskattar och blev därmed också medbjudna på en visning i deras vintillverkning helt utan extra kostnad och till vår stora förtjusning.

Efter middag på den italienska restaurangen avslutade vi kvällen i lobbyn med lite bubbel. Dessa dygn med Fia är alltid en berg- och dalbana. Vi hinner med att uppdatera oss på allt. Vi gapskrattar och fulgråter. Löser världsproblem och pratar gamla minnen. Hittar på nya idéer och kanske sätter vi dem i verket. Fia ska bara börja lyssna på lite andra poddar än Socialstyrelsens först. Over and out. I juni kör vi igen. Ska bara hitta något coolt ställe att boka in oss på.


Vill du läsa fler av mina hotellrecensioner? De gör du genom att klicka dig vidare hit.

Och så till sist. Du vet väl om att du kan följa Lite mera rosa på Facebook eller Bloglovin för löpande uppdateringar! Eller följ mig på Instagram för mer inspiration. 
Tack för att du vill dela mina tankar med mig.

1 Comment

Leave a Reply