Om drömmar, resmål och verklighet

I april 2016 hämtade jag mitt nya pass inför resan till Rhodos som gick av stapeln i maj samma år. Det gamla passet hade på de fem gångna åren tagit mig på tre utlandsresor och i detta inlägget här på bloggen funderade jag lite kring vart det nya passet skulle hinna få följa med mig:

Det är en kittlande tanke att spekulera i var det nya passet som nu är under tillverkning kommer att hänga med mig till för platser. Får jag drömma? Då har jag inom de närmaste fem åren, utöver Rhodos, besökt Barcelona, Rom, Frankrike och Spanien på en lååång vandring, New York och kanske kanske kanske hinner jag även till Thailand. Det finns så mycket att se fram emot.
 Ett år och nio månader senare inser jag att det nog är dags att sätta upp lite nya drömresmål. För strax efter att passet fyller två år kommer Barcelona, Rom, Frankrike (i form av både Paris och Marseille) New York och Thailand vara avbockade. Även Spanien men inte på den långa vandringen jag planerar för men på flera andra sätt. Så. Om jag får drömma lite till då för passets resterande tre år:  Dubai, Miami, Maldiverna, Island och självklart New York – igen!

Läs också fler inlägg om resplaner

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.