Meny
Personligt / Resor / Resplaner / Vardagsfunderingar

Om drömmar, resmål och verklighet

I april 2016 hämtade jag mitt nya pass inför resan till Rhodos som gick av stapeln i maj samma år. Det gamla passet hade på de fem gångna åren tagit mig på tre utlandsresor och i ett inlägg på min dåvarande blogg funderade jag lite kring resplaner och vart det nya passet skulle hinna få följa med mig. Ett inlägg om drömmar resmål och verklighet.

Det är en kittlande tanke att spekulera i var det nya passet som nu är under tillverkning kommer att hänga med mig till för platser. Får jag drömma? Då har jag inom de närmaste fem åren, utöver Rhodos, besökt Barcelona, Rom, Frankrike och Spanien på en lååång vandring, New York och kanske kanske kanske hinner jag även till Thailand. Det finns så mycket att se fram emot.


Ett år och nio månader senare inser jag att det nog är dags att sätta upp lite nya drömresmål. För strax efter att passet fyller två år kommer Barcelona, Rom, Frankrike (i form av både Paris och Marseille) New York och Thailand vara avbockade. Även Spanien men inte på den långa vandringen jag planerar för men på flera andra sätt. Så. Om jag får drömma lite till då för passets resterande tre år:  Dubai, Miami, Maldiverna, Island och självklart New York – igen!

Jag är så genomtacksam för allt jag får möjlighet att uppleva.


Att planera är ju halva resan, här hittar du fler inlägg om just resplaner .

Och så till sist, en liten uppmaning att följa Lite mera rosa på Facebook eller Bloglovin för löpande uppdateringar! Eller följ mig på Instagram för mer bilder och tankar. Tack för att du läser mina tankar.

No Comments

    Leave a Reply