Hotel review – 2018 års ”rivstart” & The Winery hotel

De senaste åren, ända sedan 2009 och förutom 2015, har jag börjat med en Rivstart på min gamla blogg. Så blir det inte i år. Jag tänkte bryta mönster och se om det är ett framgångsrikt recept. Istället har året rivstartat på helt andra sätt med en vecka fylld av precis allt jag tycker om.

En nyårsdag med dammtrasan i högsta hugg, med en to do-lista som var fullproppad och blev avprickad. Med skidor på TV:n och en promenad som pricken över i:et. Veckan fortsatte med en jobbdag innan en heldag med mina små hjärtan. Båda lekte med kompisar både hemma och borta och härligt tempo fyllde dagen som avslutades med blåbärssconesbakning med lilla hjärtat och hans BFF.

Dagen där på begav jag mig mot Stockholm och mötte upp min älskade Fia, som numera är nyinflyttad Stockholmsbo. Efter att ha shoppat bubbel satte vi oss på pendeln till Ulriksdal där vi traskade vidare mot The Winery hotel och nästan ett dygns hängivet tjejsnack och uppdatering på vad som hänt sedan sist.

The Winery hotel sägs vara världens enda vinhotell och man har också egen vintillverkning på hotellet. Underbar atmosfär i både gemensamma ytor och på rummet och vin på kran. Tja, vad mer kan man begära. Rekommenderas varmt.

2018-01-04 14.45.56

2018-01-04 14.51.27

2018-01-04 14.52.16

2018-01-04 17.04.49

2018-01-04 17.08.32
Vi lyckades pricka in en dag med extremt lite folk vilket vi uppskattar och blev därmed också medbjudna på en visning i deras vintillverkning helt utan extra kostnad och till vår stora förtjusning.

Efter middag på den italienska restaurangen avslutade vi kvällen i lobbyn med lite bubbel. Dessa dygn med Fia är alltid en berg- och dalbana. Vi hinner med att uppdatera oss på allt. Vi gapskrattar och fulgråter. Löser världsproblem och pratar gamla minnen. Hittar på nya idéer och kanske sätter vi dem i verket. Fia ska bara börja lyssna på lite andra poddar än Socialstyrelsens först. Over and out. I juni kör vi igen. Ska bara hitta något coolt ställe att boka in oss på.

2018-01-04 21.46.48

Läs också mina övriga hotellrecensioner här

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.