Meny
Personligt

Ett inlägg om dagen hela oktober

HUR TÄNKTE JAG NU? Ja, om jag det visste. Blogglusten, eller kanske snarare bloggtiden har inte riktigt funnits på ett ganska bra tag nu. De snabba inläggen på Instagram prioriteras och texterna med mer innebörd och djupare upplevelser hamnar i utkast. Ett inlägg i månaden har jag varit glad om jag har fått till. Och så nu, ett inlägg om dagen hela oktober.

Har jag tagit mig vatten över huvudet? Det får vi se när klockan slår midnatt och vi går in i min födelsedagsmånad – november. Idén kommer från Annika på Resfredag och redan i mitt förra inlägg, det enda i september by the way, så passade jag på att gå ut med nyheten. För sen kunde jag ju inte backa. Dessutom har Sara Rönne lagt till ytterligare en dimension samtidigt som även hon hakar på utmaningen – nämligen den att även kommentera på minst en annan blogg om dagen, det är jag självklart också på. Kommentarer gillar man ju.

Tack för inspirationen och planen för oktober

Så tack Annika och Sara för inspirationen. Oktober kommer bli en spännande månad. Jag gasar och bromsar lite på samma gång. Åker på Workation till Palma, en dröm jag haft länge och nu blir den verklighet. Jag ska berätta mer om det när det närmar sig. Och inte bara det. När den är klar stannar jag kvar själv några dagar och njuter och funderar vidare på livet. Och dessutom passade jag nyligen på att signa upp mig på ett program kallat Make it happen som startar precis när min workation slutar.

Alltsammans arrangeras och hålls i av en riktig inspirationskälla – Carina Sunding. Målet är att åka från Palma med en tydlig plan för mitt företagarliv. Men mer om det när det närmar sig och när jag är där. Utöver det blir det lite AW, lite Stockholm, lite Uppsala och en hel massa härlig vardag i oktober.

Här på bloggen ska ni få följa med under oktober blandat med tillbakablickar till de där tidigare upplevelserna som ligger i ofärdiga inlägg under kategorin utkast. Där blir det lite östgötsk vingård, lite Göta kanal, lite Lofsdalen och en hel massa annat. Hänger du med mig här i oktober?

4 Comments

  • […] Läs hela inlägget av Lite mera rosa här –> Ett inlägg om dagen hela oktober […]

    Reply
  • […] Läs hela inlägget av Lite mera rosa här –> Ett inlägg om dagen hela oktober […]

    Reply
  • Annika på Resfredag
    1 oktober, 2024 at 09:56

    KLART ATT JAG HÄNGER PÅ! Det låter som en finfin oktober du har framför dig.

    Reply
  • Helena
    2 oktober, 2024 at 20:16

    så kul att du också ska ta dig an den här utmaningen! det låter härligt med workation, alltid härligt när drömmar blir verklighet. det låter iaf som att du har en härlig månad framför dig!

    Reply

Leave a Reply