Meny
Personligt / Vardagsfunderingar

Ursäkta röran – jag bygger om

Jag har funderat på det ett tag och planerat nog för en dag med tid att pyssla och justera. Och så i morse tryckte jag på knappen till temabytet. Välkommen till nya Lite mera rosa!

Hur kan man vara så nervös för att trycka på en knapp och ändra utseende på en hemsida? Jag darrade på riktigt och hade en lite lättare form av ångest trots att jag försäkrat mig om att ha en backup att kunna gå tillbaka till om det gick fullständigt åt den berömda pipsvängen.

Men här är vi nu. Långt ifrån klar men på väg. Annonser stoppar möjligheten att trycka på menyn just nu, en sak som såklart ska fixas pronto. Andra mindre skönhetsaker kommer korrigeras med tiden. Men på det stora hela har jag, peppar peppar, inte hittat något som fullständigt brakat samman, än.

Nu vet du. Hittar du något som ser tokigt ut får du gärna berätta det för mig. Jag är dig i så fall oerhört tacksam. Annars kan du kanske förvänta dig en byggarbetsplats ett tag. Hoppas ändå att du gillar nya Lite mera rosa och följer med in i hösten 2021. Hösten då bloggen fyller tre år.

2 Comments

Leave a Reply