Meny
Personligt / Vardagsfunderingar

Veckans Lite mera rosa – vilken vecka

Det blev lite av ett antiklimax när vi landade hemma i Norden för alldeles snart en vecka sedan. Från total frånvaro till total närvaro på två röda. Från att som största logistiska utmaning ha att se till att massagen på stranden är klar till solnedgången till hämtningar, lämningar och fullbokade mötesdagar. När sådant sker blir det ibland tyst här. Därmed inte sagt att det inte funnits saker att berätta om. Vilken vecka det blev.

På happeningsfronten – vilken vecka

Det är en vecka när så mycket roligt har dykt upp. Jag kan inte förklara det bättre än så. Men för att gå in lite mer på detaljerna så vaknade jag i tisdags till den fantastiska nyheten att Friendcation och Apollo inleder samarbete kring Live a little. Det var också det enda som fick ett eget inlägg denna veckan. Så bra var det helt enkelt. Jag hade en förhoppning att kunna vara med på första resan. Men tji fick jag. Jag tröstar mig med att det kommer fler chanser.

Jag tänker dock inte missa chansen att följa med 4Good till Sälen i september. Och även det eventet släpptes denna veckan.

Utöver det uppmärksammade jag den roligaste filmnyheten sedan Julia Roberts gjorde huvudrollen i Eat, pray, love eller att det skulle bli en Mama Mia 2. Nämligen den att Bea Uusmas Expeditionen blir film. Kan inte vänta känner jag. Har du läst boken?

På vinstfronten – vilken vecka

Det händer väldigt sällan att jag vinner något. Jag kan inte klaga allt för mycket för det är inte alltid jag deltar och då är det ju svårt. Men inte heller när jag deltar har jag så ofta turen. Under resan till Thailand skickade jag dock in en motivering till Quality The Mill i Malmö varför just jag skulle vinna en natt hos dem för bara 10 kronor. Tävlingen hade de med anledning av att de fyller ett år. Och igår kom den härliga nyheten att jag vunnit. Av 800 deltagare hade jag vunnit. Yeah!

Troligen kombinerar vi med en natt på något annat hotell också. Och kanske blir det i samband med att Danny kör sin show på Malmö Arena. Så härligt att ha att se fram emot. Och jag vann!

På månadsfronten – vilken vecka

Vi klarade det hörrni. Ni vet det va? För idag är det februari. Vi klarade januari. Den var lång i år. Och väldigt grå. Men nu är den över.

Dagen till ära skiner solen in genom våra skitiga fönster och fast jag vet att det är att ta ut glädjen i förskott så känns det lite som vår. Vilken vecka ändå.


Fler veckospaningar kan du läsa om du klickar dig vidare hit.

Följa gärna Lite mera rosa på Facebook eller Bloglovin för löpande uppdateringar! Eller följ mig på Instagram för mer bilder och tankar. Tack för att du läser mina tankar.

Omslagsfoto från Pixaby

No Comments

    Leave a Reply