Meny
Reseinspiration / Resor / Resplaner

Destination okänd + Friendcation = Sant

Nej men jag orkar inte. Destination okänd + Friendcation = sant. Så sent som igår satt jag och höll på att spontana en Live a little-bokning med Apollo och Live a little. Konceptet har gått från klarhet till klarhet. Det visar inte minst det antalet som varje dag söker och hämnar här på min lilla blogg och inläggen om när min kollega Linda åkte på sin resa i maj 2019.

Vilken tur ändå att jag inte bokade. I morse vaknade jag till en nyhet och ett samarbete som en match made in heaven i min inkorg.

Destination okänd + Friendcation

Nätverket Friendcation med Joanna och Louise i spetsen har signat avtal med Apollo och Live a little. Inom kort släpps första resan. 

Nätverket Friendcation har jag följt i drygt ett år. Jag minns så väl när jag hittade det. Jag satt på ett plan till Paris, på min första solo-resa utomlands. Och bara det var liksom på nåt sätt också så rätt.

Har så gärna velat delta på någon av resorna de gjort. Men jag gissar att jag har sparat mig till rätt tillfällle. Count me in – detta vill jag inte missa.

No Comments

    Leave a Reply