Meny
Personligt / Vardagsfunderingar

Jag kom, jag sov, jag segrade

Jag hade inte mer än landat på Gran Canaria i onsdags innan jag somnade. Jag nämnde det i förbifarten i inlägget i torsdags. Att jag trots att det bara vara en timmes tidsskillnad toksomnade innan klockan slagit åtta. Och så fortsatte jag.

Dag två gick jag och la mig efter frukost och sov ett par timmar. Hade sedan fantastiskt svårt att komma igång men tänkte att jag lät den första hela dagen bli vad den blir.

Dag tre gick jag upp, tog en promenad på en halv mil och åt sedan frukost. En stund senare somnade jag när jag lyssnade på Sommarprat och sov flera timmar. En stark molande huvudvärk hade också parkerat hos mig.

Dag fyra var tröttheten något bättre. Huvudvärken något sämre. Och jag började fundera på exakt hur mycket jag egentligen behövde denna ledigheten egentligen.

Dag fem hade vårt kaffe tagit slut. Vi har inte frukost på hotellet utan fixar den själv här hemma i lägenheten och snabbkaffet vi inhandlat samma dag vi kom hade tagit slut.

När jag sträcker mig efter samma sort vi haft innan konstaterar jag att vi av misstag köpt koffeinfritt kaffe förra gången. Kaffet med koffein slinker ner i varukorgen. En stund senare har min andra kopp slunkit ner och huvudvärken börjar så sakteliga försvinna.

Lärdomen av detta då? Att jag tydlig är mer beroende av koffein än vad jag trodde men att jag med tanke på mängden kaffe jag dricker om dagen inte känner någon större oro.

Men också att det inte behöver ligga någon djupare orsak bakom. Jag trodde ju på allvar att jag måste vara fullständigt utarbetad så trött som jag var. Nu var tack och lov inte så fallet för mig. Det var bara lite riktigt kaffe som behövdes.


Glöm inte att följa Lite mera rosa på Facebook eller Bloglovin för löpande uppdateringar! Eller följ mig på Instagram för mer bilder och tankar. Tack för att du vill dela mina tankar med mig.

4 Comments

 • Eva-Lena Jansson
  2 september, 2019 at 16:56

  Så bra att du löste problemet??

  Reply
  • corneliatoneri
   6 september, 2019 at 20:01

   Ja visst var det bra. Tänk, jag var helt däckad. Kram kram

   Reply
 • Palle
  2 september, 2019 at 19:54

  Kaffe är inte att hoppa över.
  Inte heller att överdriva med.

  Bra att du hittade anledningen

  Reply
  • corneliatoneri
   6 september, 2019 at 20:00

   Nej det var ju verkligen inte meningen att hoppa över 🙂 Helt omedvetet. Men skönt att hitta orsaken. Jag var verkligen inte människa på flera dagar.

   Reply

Leave a Reply