Meny

– Va skönt att för en gångs skull komma fram och inte vara jetlaggad sa Andreas när vi landade på Gran Canaria igår.
– Verkligen, sa jag.
Innan klockan slog åtta hade jag lagt mig och sov gott.

Hej från det svenskaste av det utländska vi har. Det får man väl ändå fortsatt kalla det trots bubblare som både Thailand, Spanska solkusten och Mallis med flera.

Till Gran Canaria med en gammal bekant

Tui Family Life Tres Vidas Gran Canaria

Sedan igår strax efter lunch befinner vi oss alltså i Bahia Feliz på Gran Canaria. Vi har haft span på sista minuten-resor ett tag. Och med vi menar jag mest Andreas som är den som fixar sådant i denna familjen. Och nu är det definitivt fyndläge på resor.

I torsdags hittade han en resa och slog till och sex dagar senare var det igår dags att kliva på planet. Och inte vilket plan som helst. Exakt samma plan som för ett och ett halvt år sedan gjorde oss ett helt dygn försenade till Thailand. Då under brittisk flagg som G-OBYK nu under svenska flagg som SE-RFR. En 20 år gammal Boeing 767.

Tui Family Life Bahia Feliz

Tui Family Life Tres Vidas Gran Canaria

Det blev en riktigt klassisk charter och vi bor på ett av Tui:s flaggskepp här nere. Tui Familiy Life Bahia Feliz. Vi bor i en Select Familylägenhet med egen terass och solbäddar och begränsad havsutsikt som det heter. Ser det inte som så begränsad men klagar inte. Solbäddarna här hos oss lär bli flitigt använda då själva poolområdet var lite mer välbesökt än vad jag önskar mig. Tur då att det finns alternativ.

Solen har hunnit tillräckligt högt över horisonten för att börja skina på palmerna utanför mitt fönster och det börjar bli dags för dagens sysslor. Morgonpromenaden. Solstolshänget och den kalla ölen ni vet.

På återhörande.


Glöm inte att följa Lite mera rosa på Facebook eller Bloglovin för löpande uppdateringar! Eller följ mig på Instagram för mer bilder och tankar. Tack för att du vill dela mina tankar med mig.

2 Comments

 • Casares
  9 december, 2019 at 22:24

  Gran Canaria är fint de’. Det finns verkligen mycket att se i hela Spanien.

  Reply
  • corneliatoneri
   10 december, 2019 at 17:26

   Verkligen. Ett verkligt favoritland. Oavsett ö eller fastland.

   Reply

Leave a Reply