Meny
Personligt / Vardagsfunderingar

Att vara på väg till San Francisco men längta efter Chop chop

I eftermiddags satte vi oss i bilen och påbörjade därmed så smått vår resa jorden runt. Planet går inte förrän imorgon och vi sover en natt i ett airbnb i närheten av Arlanda för att inte behöva gå upp mitt i natten. Efter en stund i bilen kommer jag på vad vi ska äta till middag. Och trots att vi råkar vara på väg till San Francisco så längtar jag där och då mer efter middag på Chop chop.

Jag har blivit så mycket bättre på just det genom åren. Att vara i nuet. Jag ser självklart fram emot saker men jag fokuserar lika mycket på nuet som på det jag ska göra imorgon. Baksidan av det kan vara att jag ibland nästan kan glömma bort att jag dagen efter faktiskt ska påbörja en jorden runt-resa. Men fördelen är solklart att jag uppskattar det som händer för stunden.

Staycation på the Box igår

Igår vaknade jag till exempel upp i den skönaste sängen jag sovit på länge. På the Box hotell hemma i Linköping. Jag och min äldsta nyttjade lite poäng och checkade in för staycation med spa söndag till måndag. Och igår morse när jag vaknade hade jag inte en tanke på att jag skulle ut och resa idag. Jag njöt av frukosten och passade på att spela ett parti shuffleboard i lugn och ro innan vi checkade ut. Men mer om det i ett annat inlägg.

Sedan följde en jobbdag och så sent som vid sextiden igår kväll hade jag inte skänkt packning ens en liten tanke.

Chop chop idag

Så i eftermiddags när jag satte mig i bilen var jag förvisso på väg mot Arlanda. Men när jag inser att kvällens middag är planerad att inmundigas på Chop chop är det för stunden precis lika underbart som att vi imorgon lyfter mot San Francisco.

Chop chop

San Francisco imorgon

Jag är glad att jag kan känna den känslan. För dagens höjdpunkt var att jag faktiskt längtat efter Chicken curry. Morgondagens höjdpunkt kommer nog ändå att bli att landa i San Francisco. Det får jag erkänna. Men det är imorgon det.


Och så till sist, en liten uppmaning att följa Lite mera rosa på Facebook eller Bloglovin för löpande uppdateringar! Eller följ mig på Instagram för mer bilder och tankar. Tack för att du läser mina tankar.

No Comments

    Leave a Reply