Meny
Reseinspiration / Resor

De 5 populäraste exotiska resmålen 2018

När reseguiden.se listar de 5 populäraste exotiska resmålen för 2018 toppar kanske ganska tippat en favorit, Thailand. Faktiskt det enda resmålet på listan jag har besökt. Listans andraplats innehas dock av ett land vi haft två resor bokade till men aldrig besökt, Kap Verde.

Första gången var det i början av 2016. Vi hade resan bokad men valde att avboka av personliga skäl. Det var en tyngre tid i livet och vi kom båda fram till att det var bättre att stanna hemma och ta sig igenom perioden. Resan kändes lite som en flykt.

Bild från Pixaby

Andra gången var det i januari 2018. Resan var återigen bokad men så hittade Andreas resan till just Thailand och när vi kunde välja och priset inte skiljde så var Thailand ett givet val.

Ska vi komma till Kap Verde mån tro? Jag har aldrig varit i Afrika och skulle gärna besöka den kontinenten men då är nog något av länderna på den afrikanska kontinenten det jag helst skulle vilja besöka.

Har du varit i Afrika? Vilket är ditt bästa resmål? Har du besökt några andra av de 5 populäraste exotiska resmålen 2018?


Och så till sist. Du vet väl om att du kan följa Lite mera rosa på Facebook eller Bloglovin för löpande uppdateringar! Eller följ mig på Instagram för mer inspiration. Tack för att du vill dela mina tankar med mig.

No Comments

    Leave a Reply