Meny
Resor

Nominerad till livsnjutare och stolt som en tupp

Jag är nominerad till Årets reseinspiratör 2019 Livsnjutare av Apollo.
Stolt som en tupp är jag.

Jag vet att det finns de som inte gillar upplägget med röstning och att be sina läsare om att rösta. Och jag köper det. Men faktum kvarstår. För ett halvår sedan igår startade jag denna bloggen. Ett infall grundat i en önskan om att inspirera och främja glädje. Och vad är glädje om inte livsnjutning.

Och då kan man inte bli annat än stolt över att bli nominerad till just Årets reseinspiratör livsnjutare.

Rösta gärna – resten gör juryn

Så – med det sagt. Gillar du det jag gör? Vill du rösta på mig? Då får du gärna göra det. Klicka dig i så fall vidare hit. Har du redan röstat på någon annan i samma kategori eller helt enkelt inte känner för att rösta? Då gör du inte det.

Första pris är en resa för två till Abu Dhabi. Och har jag förstått det hela rätt så väljer en jury vinnaren av de som hamnar topp 10.

Som vanligt är det viktigast för mig att sprida glädje. Att peppa andra. Att främja glädje och inspirera till att leva livet lite mera rosa. Det gör jag genom bloggen och mina andra sociala medier. Och jag är oerhört tacksam över att du vill vara med mig på den resan.


Så till sist, en liten uppmaning att följa Lite mera rosa på Facebook eller Bloglovin för löpande uppdateringar! Eller följ mig på Instagram för mer bilder och tankar. Tack för att du vill dela mina tankar med mig.

No Comments

    Leave a Reply