Meny
Personligt / Resor / Resplaner / Vardagsfunderingar

Om att inte vara redo för Los Angeles

Risken är att jag kommer att låta ytterst bortskämd och inte tacksam alls när jag skriver det jag tänker forma mina bokstäver till i detta inlägg. Så är inte fallet. Jag är så tacksam. Jag vet att jag är lyckligt lottad som får uppleva alla dessa resor. Men just nu är jag absolut inte redo för att landa i Los Angeles om ganska exakt 34 timmar.

Så länge har jag kämpat för att vara mer i nuet. Inte blicka framåt för mycket, inte blicka bakåt för mycket. Leva här och nu och njuta av stunden. Och jag har lyckats. Nackdelen med det är att det stundtals kan komma som lite av en chock att jag imorgon befinner mig på andra sidan jorden.

Fram till avresa skall alldeles för mycket saker hinnas med såklart. De lösa trådarna ska knytas samman på jobbsäcken. De små reseförpackningarna som tagit slut skall införskaffas nya. Den sista tvätten måste hinna torka. Koderna som annars inte behöver sitta i minnet skall memoreras. Barnen skall pussas lite extra på. Allt som inte hinns med innan skall läggas till handlingarna och planeras för när man kommer hem.

JAG ÄR INTE REDO!

Jag kommer att känna mig fortsatt lite vilsen när jag säger hej då till barnen ikväll. Kommer att må nästintill illa när jag lägger mig och ställer klockans larm på bara någon timme senare. Jag kommer att må illa på riktigt när klockan sedan ringer och jag troligen mest snurrat runt mellan lakanen i några timmar. Och bilen kommer kännas omåttligt ruggig när jag kryper ner i passagerarsätet någonstans runt 02:00. Solen kommer inte ha gått upp ännu när vi parkerar på BETA på Arlanda och tar shuttlebussen in till terminal 5.

Men så snart jag hör ljudet och känner dofterna vet jag att jag kommer att slappna av och landa i stunden. När resväskans hjul rullas mot terminalens stengolv. Och när utropen i högtalarna ber mig vara uppmärksam och inte lämna mitt bagage utan uppsikt. När jag tar fast-tracken genom säkerhetskontrollen för att så snabbt som möjligt hinna upp i loungen för frukost. Då landar jag. Då är jag redo. Och precis som jag är i det nuet som är nu. Så kommer nuet som är då att uppfylla hela mig med förväntan och spänning över dagarna som ligger framför oss.

Läs gärna: Hur bra det ändå blev i Los Angeles.


Tack för att du delar mina tankar med mig. Följ gärna Lite mera rosa på Facebook eller Bloglovin för löpande uppdateringar! Eller följ mig på Instagram för mer inspiration. 

No Comments

    Leave a Reply