Meny
Personligt / Vardagsfunderingar

Veckans Lite mera rosa – om skratt, pod och spöken

När jag tänker tillbaka på 2020:s nionde vecka så gör jag det med glädje. Och där skulle ju egentligen detta inlägget kunna sluta eftersom det är det det hela handlar om. Glädje. Och att prioritera sin glädje. Välja saker man blir glad av. Men eftersom jag gärna utvecklar ämnet så kommer veckans lite mera rosa i lite mera text här.

Skratt

Jag är allt som oftast glad. Om jag inte är heligt förbannad men det brukar gå över snabbt. Jag skrattar mycket i vardagen och denna veckan känns det som att vi har skrattat extra mycket. Jag har förmånen att jobba med ett riktigt härligt gäng och vi skrattar mycket – hela tiden. Om det är möjligt så har vi i veckan skrattat ännu mer. Och om man när man summerar veckan som första ord tänker på ordet skratt. Då kan ju liksom inget gå fel.

Pod

I onsdags efter jobbet träffade jag min bloggkollega Albin som också bor här i Linköping. Albin är en entreprenör ut i fingerspetsarna och hans senaste succé är poden Livsstilssvepet. En pod som lyfter människors storys för att hjälpa och peppa andra.

Jag fick äran att vara med och berättade om det där andra ämnet jag ibland skriver om. Om min hälsoångest och att leva med en rädsla för döden. Avsnittet är nu släppt och vill du lyssna så finns det här.

Spöken

I övrigt har veckan annars kantats en hel del av tankar på spöken. Lite senare idag händer det nämligen, jag och min vän och kollega Linda checkar in på Husby säteri för en natt i slottets mest hemsökta svit. Utöver det ska vi njuta av en riktigt slottsweekend med afternoon tea, en stund i relaxen och trerätters middag ikväll.

Om det blir någon närkontakt med slottets byggherre från 1759 eller inte det återstår att se. Vill du se lite mer i realtid rekommenderar jag dig att följa mig på Instagram stories. Där hittar du mig under litemerarosa såklart.

Annars kommer det säkert ett inlägg om hela Husby och vår upplevelse vad det lider. Önskar dig en trevlig helg.


Fler veckospaningar kan du läsa om du klickar dig vidare hit.

No Comments

    Leave a Reply