Meny
Reseberättelser / Reseinspiration / Resor

Ett snabbt hej från New York

Ja var ska jag egentligen börja? Klockan hemma i Sverige slår strax halv ett på natten. Och det är i det närmaste ett dygn sedan klockan ringde. Tjugofyra timmar senare sitter jag på 29:e våningen på Hilton hotel Garden Inn. Hej från New York.

Några timmars sömn på flyget och otaliga tårar av glädje senare. Två flygturer, en från Stockholm till Köpenhamn och sedan en från Köpenhamn till New York. Och så en hysterisk bilfärd över Manhattan. Champagne och löjrom har inmundigats. Likväl som en klassisk QP på McDonalds i det lika klassiska Macy´s som ligger precis intill hotellet.

Det finns så mycket att berätta om det som hänt det senaste dygnet. Men kroppen börjar känna av de många vakna timmarna. Imorgon ska jag berätta allt.

No Comments

    Leave a Reply