Work with me

Content Creator | Storyteller | Journalist | Personlig inspiratörLite mera rosa är en rese- och livsstilsblogg skriven av mig Cornelia Tonéri.
Bloggen är en del av mitt företag Tonéri media där jag arbetar deltid som frilansjournalist.

Efter mina studier till journalist arbetade jag som reporter och nyhetsuppläsare vid 24Corren som var Östgöta Correspondentens TV-medie men valde efter något år att återgå till det jag jobbat med i större delen av mitt liv, IT och telekom.

Det skrivna ordet och att förmedla berättelser som peppar och berör är dock en passion för mig. En passion som jag också har förmånen att få arbeta med.

My story is yours är mitt signum vid sidan av Lite mera rosa.

Lite mera rosa står för mig för att prioritera glädjen i livet och vardagen.
Upplevelser. Stora som små. Nära som långt borta.
Men i mitt fall just nu gärna med fokus på resor.

My story is yours står för min passion att berätta storys som peppar och berör. 
Jag brinner för att hitta Din story, den du bär på och den som du kan dela med dig av till andra och på det sättet själv få energi tillbaka.

Oavsett om jag kan berätta en historia som är min som berör eller peppar Dig. 
Eller om Du har en historia som jag kan hjälpa dig att förmedla till att peppa andra.
Oavsett så är “my story yours”

Och den vill jag förmedla från hjärtat – med glädje!

» Contact me! «

Vad kan jag erbjuda dig?

Nedan kan du läsa några av de tjänster jag erbjuder inom Tonéri media. Jag är alltid öppen för diskussion och jag är mycket nog med att anpassa arbetet för att nå Er specifika målgrupp.

Blog samarbete/ influencer marketing

Har du en produkt, en tjänst, en destination eller ett budskap du vill marknadsföra. Tror du att jag och min målgrupp, min blogg och mina sociala medier är det forum som skulle marknadsföra ditt budskap bäst? Hör av dig.

Det är alltid viktigt för mig att jag kan stå för det jag marknadsför och därför vill jag tillsammans med dig skapa något som ger mervärde för alla, för dig, för mig, för mina läsare och för dina kunder.  

» Contact me! «

Frilansjournalist/Skribent

Är du redaktör och behöver någon som skriver artikeln för idén du hittat? Eller har du en historia du vill nå ut med i media? Kontakta mig.

Jag skriver artiklar för livsstils- och resemagasin både i fysisk form och på nätet. Jag skriver allt ifrån djupare personporträtt till resereportage. Den röda tråden i allt handlar om att förmedla en känsla. Något som peppar eller berör.

» Contact me! «

Föredrag

Behöver du en inspirerande talare till ditt nästa event? Någon som kan berätta om förmågan att ta sig från botten till toppen på gemene mans nivå? Någon som kan peppa åhörarna till storverken de sitter och ruvar på? Då har du hittat rätt!

Jag vill inte bara inspirera den lite mer anonyma läsaren eller följaren av blogg, sociala medier eller en artikel. Jag inspirerar gärna på plats för en större publik.

Jag föreläser i ämnen som hälsoångest och vägen tillbaka och hur man kan göra för att prioritera och hitta glädjen i vardagen.

» Contact me! «

Vill du komma i kontakt med mig? Klicka på någon av länkarna ovan, maila mig på litemerarosa[at]gmail.com eller använd dig av kontaktformuläret nedan. Jag ser fram emot att höra ifrån dig.