Meny

Samarbeta med mig

Välkommen!


Är du intresserad av att samarbeta med mig?
Då har du kommit rätt. Låt mig berätta lite mer om mig, om mina kanaler och vad du kan förvänta dig av ett samarbete med mig
.

Lite mera rosa är en rese- och upplevelseblogg som drivs av mig Cornelia Tonéri. Bloggen är en del av mitt företag Tonéri media & consulting där du kan jobba med mig som content creator, skribent eller föreläsare.

Jag är utbildad journalist och har arbetat som reporter och nyhetsuppläsare vid 24Corren, Östgöta Correspondentens TV-medie. Det skrivna ordet och att förmedla berättelser som peppar och berör är en passion för mig. En passion som jag också har förmånen att få arbeta med genom mina kanaler.


Lite mera rosa står för mig för att prioritera glädjen i livet och vardagen.
Upplevelser och resor. Stora som små. Nära som långt borta.
Att möjliggöra att alla får göra det vi är bra på och som vi brinner för.
Och att berätta om det för att inspirera. Alltid från hjärtat – med glädje!

» Contact me! «

Vad kan jag erbjuda dig?

Gillar du mina kanaler och vill göra ett samarbete med mig?
Då vill jag först berätta för dig vad du kan förvänta dig och hur jag jobbar med samarbeten.

  • Jag skapar allt innehåll från hjärtat, innehåll jag tror på som ger mina läsare det lilla extra och lite mer glädje, det vill säga lite mera rosa.
    Ett inlägg i samarbete med dig som kund skall inte skilja sig nämnvärt från mina andra inlägg. Självklart ska det vara märkt som ett samarbete för att följa de regler vi har att förhålla oss till, men för läsaren är det viktigt att det liksom mina andra inlägg kommer ur att det är något jag står för och vill förmedla.
  • Jag är noga med att planera publicering av inlägg för samarbeten till tidpunkter då min publik och mina följare är aktiva och vill du samarbeta med mig kan du vara säker på att vårt gemensamma budskap får en genomtänkt publicering i mina kanaler utan att annan information tar över.
  • Är vi överens om detta då tror jag att vi kan göra något bra tillsammans som ger win-win-win. Win för dig som kund, för mig som influencer men framför allt för mina läsare.

Samarbeta med mig i ett bloggsamarbete/ influencer marketing

Har du en produkt, en tjänst, en destination eller ett budskap du vill marknadsföra. Tror du att jag och min målgrupp, min blogg och mina sociala medier är det forum som skulle marknadsföra ditt budskap bäst? Vill du samarbeta med mig? Hör av dig.

» Contact me! «

Samarbeta med mig som Frilansjournalist/Skribent

Är du redaktör och behöver någon som skriver artikeln för idén du hittat? Eller har du en historia du vill nå ut med i media? Kontakta mig.

Jag skriver artiklar för livsstils- och resemagasin både i fysisk form och på nätet. Jag skriver allt ifrån djupare personporträtt till resereportage. Den röda tråden i allt handlar om att förmedla en känsla. Något som peppar eller berör.

» Contact me! «


Statistik & fakta

  • 12 000 unika besök per månad, (30 000 sidvisningar), enligt Google Analytics de senaste månaderna (april 2021)
  • Den typiska läsaren är 25-44 år och kvinna, som inte drömmer utan förverkligar sina drömmar.
  • Majoriteten bor i Sverige
  • Följare: Bloglovin 200 +, Instagram 2800 +, Facebook 500 +

Tidigare samarbeten

Nedan hittar du länkar till exempel på tidigare samarbeten.

Trip me up – överraskningsresor – rese- och inläggssamarbete
Social Media Academy – inläggssamarbete
Flightright.se – inläggssamarbete
Flyg.nu – inläggssamarbete
Visit Östergötland – Instagram-takeover sommar 2021


Mediakit


Vill du komma i kontakt med mig? Klicka på någon av länkarna ovan, maila mig på litemerarosa[at]gmail.com eller använd dig av detta kontaktformulär. Jag ser fram emot att höra ifrån dig.