Meny
Förträffliga Östergötland / Resor / Svenska resmål

Hey Lucy & Asian fusion – ett restaurangtips i Linköping

Asian fusion. Till en början var jag skeptisk. Kanske lika mycket för att restaurangen som låg i lokalen tidigare var en riktig favorit ( den hette Riva och det var många år sedan nu) som för att jag varit lite rädd för att testa nytt. Men jag har en egenskap jag gillar och det är att jag inte är sen att ändra mig om jag har fel. Och det hade jag här. För Hey Lucy kan varmt rekommenderas.

Till att börja med är jag helt fascinerad över Hey Lucys inredning. Är det ett Bonsai träd man har tryckt in i baren? Effektfullt blir det hur som helst och inredningen skapar stämningen som gör så mycket av det som är Hey Lucy för mig. Och är du ett större sällskap och har tur kan du knipa en av kokongerna på bilderna nedan. Hur mysigt?

Vill du ha fler tips i Linköping: Spana gärna in min guide till staden på slätten – här.

Avsmakningsmenyn på Hey Lucy

Vi testade avsmakningsmenyn och trots att jag på förhand deklarerade att jag om jag hade kunnat hade beställt allt på den utom Lucys ”king”-taco så var det just den jag älskade allra mest. Allt var supergott. Men den var bäst. Ännu ett skäl att hålla fast vid devisen att det är bra att kunna ändra sig.

Vi är som jag har sagt så många gånger förr inga finsmakare eller gourmander och håller oss gärna till det säkra kortet. Hey Lucy var för mig så osäkert det kan bli. Därför känns det ännu bättre att i efterhand kunna säga inte bara att jag gjorde det utan att jag gillade det och att jag dessutom kan rekommendera det vidare.

I övrigt tar jag med mig det söta lilla glaset jag fick bubblet serverat i och sist men absolut inte minst. Den fantastiska servicen. Personalen var spot on. Avslappnat informativa. Där när man behövde dem. Fem king tacos till er.

Hitta till Hey Lucy (kartan öppnas i Google maps). För bokning och aktuella öppettider besök Hey Lucys egen hemsida här.

3 Comments

Leave a Reply