Meny
Resor

Hej då Fritidsresor – kanske den bästa reklamen någonsin?

På resetemat måste jag dagen till ära utan någon som helst substans mer än att jag kom att tänka på det i morse, lyfta fram det jag anser vara en av de absolut bästa reklamkampanjerna någonsin. Hej då Fritidsresor.

Det är oktober 2016 och vi skall vinka hej då till ett klassiskt varumärke. Klassiskt om man anser sig vara en del av resebranschen. Det händer fortfarandet att jag när jag skall fråga vilken researrangör man skall åka med, undrar om man skall åka med ”Fritte”. Det var ju så konkurrenterna kallades när jag själv gick reseledarskola 1999.

Hej då Fritidsresor. Nu heter vi TUI.

Nåväl. Det är oktober 2016 och Fritidsresor blir TUI – som vi svenskar fortfarande har lite svårt att uttala. I de stora svenska reklamfinansierade kanalerna rullar denna reklam.

Hej då Fritidsresor. Vi heter fortfarande Ving.

Det är ju en alldeles genialisk och tydlig reklam.
Men då skall Ving kontra men en, i alla fall i mitt tycke, ännu mer genialisk och faktiskt riktigt rolig reklam. Nämligen denna.

Minns ni den? Håller ni med mig?
Och inte ens Fritidsresor, eller jag menar TUI, kunde väl bli arg. Det är ju faktiskt gratis marknadsföring för dom också.


Connecta gärna med mig på mina sociala kanaler för daglig uppdatering

Och så till sist. Du vet väl om att du kan följa Lite mera rosa på Facebook eller Bloglovin för löpande uppdateringar! Eller följ mig på Instagram för mer inspiration. 
Tack för att du vill dela mina tankar med mig.

Lite mer att läsa på Lite mera rosa

No Comments

    Leave a Reply