Lucka 24 – Lite mera rosas julkalender

I årets sista lucka vill jag slå ett slag för en mycket mycket viktigt grej. Verkligheten!

Gårdagens absolut största asgarv fick jag mig nämligen av två personer i min omgivning som gav av sig själv genom att visa verkligheten. Och det mina vänner kan vi väl ändå komma överens om att visa mer av framöver. Den där verkligheten som stärker oss. Den oretuscherade vardagen som är det intressanta. Inte det tillrättalagda på en bild där det som inte passade in har förpassats till blandlådan bakom kameran.

Gårdagens första asgarv kommer från mamma F som lägger upp följande på FB:

Dagens logik: Först bråkar barnen så vi tror att väggarna in till båda grannfamiljerna ska rasa (japp, idyll idyll och vi lägger ideligen huvudet på sned och svarar mysigt, som de perfekta föräldrar vi är). När vi sedan under lunchen på stan ska vara lite pedagogiska och frågar om barnen har nåt att säga om förmiddagen och hur det kunde bli så här idag, tittar I på mig som om jag tappat förståndet och säger: ”Men duuu, vi tar inte det snacket här va? Andra kan ju h ö r a!”

Tack F för att du delar dessa underbara berättelser från verkligheten. Precis sånt vi behöver höra. Sedan att dina barn är komiska genier är ju bara ett plus.

Dagens andra asgarv kommer några timmar senare på Instagram från mamma E med tillhörande förtydligande:

Årets pepparkakshus!

2018-12-24 09.23.47

Tack F och E för verkligheten. Tack för dagens viktiga asgarv. Tack för lite mera glädje – lite mera rosa. Och från mig till er alla, en riktigt God jul!


Läs också
De redan öppnade luckorna.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.