Lucka 23 – Lite mera rosas julkalender

christmas-decorations-1150015

Det är dan före dan idag och jag upplever att det är mindre stress i år än tidigare år. Jag gläds men funderar också på varför. I den allra bästa av världar så har vi tagit till oss alla råd om att lugna ner oss. Men jag tror faktiskt att det är enklare än så. Julafton infaller en måndag i år. För många innebär det en ledig helg innan. Några dagar när det inte står jobb på agendan. Istället för att jobba till lunch dagen innan julafton eller kanske till och med till fem dagen innan julafton har vi två lediga dagar innan dagen D. Det tror jag gör mycket.

Det är långt ifrån alla som har möjligheten att ta ledigt dagarna innan alla år. Men har du möjligheten är mitt tips att ta det med dig till nästa år. Ta någon eller några dagar ledigt dagarna innan jul så du kan njuta av dagen bättre.

Men innan dess. För att komma ner i varv så rekommenderar jag dig följande. Har du möjligheten ladda ner appen Headspace – där kan du få dagliga små meditiations-stunder. Ett alternativ som kan vara lite mer lätt-tillgängligt är en lista på Spotify som jag fastnat för.

Ofta när jag kommer till ett spa så är det just musiken som får mig att gå ner i varv. Och vet ni, den fungerar även på hemmaplan. Så har du möjligheten, kom hem, tänd lite ljus och sätt på denna lista en liten stund. Jag hoppas att du kan slappna av lika mycket som jag.


Läs också
De redan öppnade luckorna.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.