Lucka 21 – Lite mera rosas julkalender

Tacksamhet har varit ämnet även i en tidigare lucka. Och tacksamhet känns som något man inte kan få för mycket av. När Herregud & co för några dagar sedan lade upp denna bilden så var det ingen tvekan om att den skulle få plats i av denna kalenderns luckor.

2018-12-19 22.32.22

För tacksamhet platsar inte bara tillsammans med stordåd. Det gör sig allra bäst om den appliceras på det mesta. Dagens uppdrag. Ha tacksamheten med dig som en tanke hela dagen och tänk aktivt på allt det du har att vara tacksam för.

Själv börjar jag varje dag med att vara tacksam för dagens första kopp kaffe. Och så avslutar jag varje dag med att längta till nästa dag och den första koppen kaffe.


Läs också
De redan öppnade luckorna.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.