Lucka 18 – Lite mera rosas julkalender

2018-09-09 14.44.33-2

Igår publicerade jag ett inlägg som jag nästan skämdes när jag skrev. Det ligger inte för oss svenskar att skryta. Och rakt inte att tala om att man faktiskt har lyckats. Men jag kände så instinktivt att jag var stolt över det jag har åstadkommit det senaste året att jag var tvungen att skriva ner det.

Och det är det som är dagens lucka. För när man vågar se sig själv utifrån. När man vågar vara stolt över det man åstadkommer oavsett vad det är – då växer man.

Idag vill jag att du funderar över vad du har gjort som du är stolt över. Våga lyfta det, våga erkänna det. Du behöver inte berätta det för någon annan som första steg. Du behöver inte skriva om det på en blogg som jag. Men erkänn det för dig själv. Säg det högt till dig själv. Och sträck på ryggen!


Läs också
De redan öppnade luckorna.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.