Lucka 17 – Lite mera rosas julkalender

doors-1767564

Avsluta något du påbörjat eller påbörja något du länge önskat.

Beroende på vilken personlighet just du har kan det ena eller det andra av ovanstående vara rena mardrömmen. Många är ju verkligen inga avslutare medan andra brinner för just det. Och även om vi ibland måste bita i det sura äpplet och göra klart något fast det inte ens favoritsyssla så tycker jag det är en härlig mix och det ideala samarbetet när man får samarbeta med någon som är motsatsen till en själv.

Personligen tror jag att jag är lite av varje och kan finna njutningen både i att starta upp något nytt eller att avsluta något man påbörjat.

Så vad har du som du länge gått och tänkt att du skulle avsluta eller vad har du som du länge har tänkt att du skulle påbörja. Många av oss har massor med saker på listan och kan ha lite svårt att välja bara en. Istället blir det – ingen.

Men idag är uppdraget tydligt. Du måste välja bara en och jag kan lova dig att känslan efteråt kommer att vara fantastisk.


Läs också
De redan öppnade luckorna.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.